20-30K Bütce Telefon Önerisi

Hocam akakçeye giriyorum asla fiyatlar akakçede yazdığı ile sitedeki bir olmuyor normalde s24fe 256gb 29k bandı görünüyor siteye yönlendir diyorum sitede 33k ya çıkıyor tam anlamadım ama bütçemi aşıyor maalesef s24fe ve s25fe. O 2 modeli son çare olarak bıraktım gibi düşün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorun değil telefonu kendime değil anneme alıyorum zaten. Dediğim gibi kendisi yalnızca sosyal medya ve fotoğraf çekimi için kullanıyor telefonu başka hiçbir şey yapmıyor. Oyun vs. yok yani anlayacağın.

Poco x87 listeme aldım hocam. Teknik özelliklerine bir bakacağım bakalım s24fe-a56 gibi telefonların arasında nerede kalıyor. Bu ara s24fe bataryası olarak a56'dan falan zayıf görünüyor internette.
Hocam kapasitede de hızlı şarjdada önde bir cihaz

Hocam akakçeye giriyorum asla fiyatlar akakçede yazdığı ile sitedeki bir olmuyor normalde s24fe 256gb 29k bandı görünüyor siteye yönlendir diyorum sitede 33k ya çıkıyor tam anlamadım ama bütçemi aşıyor maalesef s24fe ve s25fe. O 2 modeli son çare olarak bıraktım gibi düşün.

Hocam sorun değil telefonu kendime değil anneme alıyorum zaten. Dediğim gibi kendisi yalnızca sosyal medya ve fotoğraf çekimi için kullanıyor telefonu başka hiçbir şey yapmıyor. Oyun vs. yok yani anlayacağın.

Poco x87 listeme aldım hocam. Teknik özelliklerine bir bakacağım bakalım s24fe-a56 gibi telefonların arasında nerede kalıyor. Bu ara s24fe bataryası olarak a56'dan falan zayıf görünüyor internette.
Poco kesinlikle alma. O kullanıma A56, S24Fe, S24 kafana yatanı al üçüde güzel cihaz. O kullanıma A56 fazlasıyla yeter kamerası falanda 2K güzel cihaz.

Merhaba arkadaşlar;

Annemin doğum günü için telefon hediye etmeyi düşünüyorum. Elindeki mevcut telefon yıllardır kullandığı Huawei marka saçma sapan bir telefon. Bütçem 20-25k civarında fakat 30k'ya kadar zorlayabilirim kendimi. Sizce bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon nedir? Annem telefonunu sadece sosyal medya ve fotoğraf/video için kullanıyor. Ona yine 3-4 yıl gidebilecek güzel bir telefon arayışındayım. Önerilerinize açığım. Şimdiden ilgilenen dönüş yapan arkadaşlara teşekkürler.

İyi forumlar.
Nothing phone 3a

A56 yerine honor 400 öneririm
Honor fiyatını haketmiyor. 1 yılda o kadar boş zam yiyen başka cihaz yok şuan. A56 çok daha iyi bir seçim.
Pocoyu neden onermiyorsun
Poco oyun oynayan kişi telefonu, yazılımda sorunlu. Kendimdede 2. Telefon xiaomi var 3 aşşağı 5 yukarı aynı cihazlar. Yazılım olarak stabilite lazım. Xiaomi markasının grubu altında ben Xiaomi'nin yanına redmi vs. yazılanların hiçbirini önermiyorum. Düz Xioami 15 şeklinde yazan cihazlar var onlarda tuzlu.

Honor fiyatını haketmiyor. 1 yılda o kadar boş zam yiyen başka cihaz yok şuan. A56 çok daha iyi bir seçim.
Zamlandı da hala samsungdan daha iyi cihaz hele annesine alıyormuş 2kat hızlı şarj ve 1000 mah fazla pil çok ekstra özellikler sen neden a56 daha iyi dedin ki ?

S24fe ile a56 bataryaları pratikte aynı denilebilir. A56'da 45W şarj varda 45W ile 25w arasında umursayacağın bir fark yok. Arada 7dk mı ne fark ediyor yanlış hatırlamıyorsam ve 45w adaptörler bayağı kaba oluyor. 65w ve üstünde şarj farkı oluşmaya başlıyor. 45W biraz boş muhabbet.

Zamlandı da hala samsungdan daha iyi cihaz hele annesine alıyormuş 2kat hızlı şarj ve 1000 mah fazla pil çok ekstra özellikler sen neden a56 daha iyi dedin ki ?
Dostum insanlar sence neden iphone alıyor ? Malzeme kalitesiyse çin telefonları daha sağlam adam ceviz kırarak tuzlu deniz suyuna atarak tanıtıyor telefonunu :D Herkes yapabildiği şeyle tanıtır, samsung yazılımda tokat manyağı eder honor'u. Bende honor tablet kullanıyorum çakma Huawei tarzı düşünülebilir. Alınmayacak telefon demiyorum, o fiyata alınmayacak telefon diyorum. Vatanda 14'e falan satılıyordu o daha kasımda 25'e gidip almam.

Poco kesinlikle alma. O kullanıma A56, S24Fe, S24 kafana yatanı al üçüde güzel cihaz. O kullanıma A56 fazlasıyla yeter kamerası falanda 2K güzel cihaz.
Aynen hocam kullanım kısıtlı yani oyun falan da olmadığından telefon ömrünün yine görece daha uzun olacağını düşünüyorum. Fotoğraf ve video için kullanılacak dediğim konu da influencer gibi düşünmeyin, ara sıra dışarı çıktıkça işte manzara fotosudur basit fotoğraflar yani. Sosyal medyada biraz fazla zaman geçirilecek o kadar.

A56 yerine honor 400 öneririm
Hocam honor 400 teknik donanım anlamında a56 nın baya üstünde zaten epeyden baktım karşılaştırmasına fakat ne hikmetse kimse honor 400 ü önermiyor çin menşei bir marka olduğundan. Bu biraz sığ bir düşünce farkındayım da cidden kronik vs. bir sorunu olabilir mi diye düşünmüyor değilim.

Nothing phone 3a
Bakıyorum hocam listeme ekledim.

Son düzenleme:
Aynen hocam kullanım kısıtlı yani oyun falan da olmadığından telefon ömrünün yine görece daha uzun olacağını düşünüyorum. Fotoğraf ve video için kullanılacak dediğim konu da influencer gibi düşünmeyin, ara sıra dışarı çıktıkça işte manzara fotosudur basit fotoğraflar yani. Sosyal medyada biraz fazla zaman geçirilecek o kadar.

Hocam honor 400 teknik donanım anlamında a56 nın baya üstünde zaten epeyden baktım karşılaştırmasına fakat ne hikmetse kimse honor 400 ü önermiyor çin menşei bir marka olduğundan. Bu biraz sığ bir düşünce farkındayım da cidden kronik vs. bir sorunu olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Dostum ben kullanımı anladım ondan samsung öneriyorum :D Honor 400 kötü telefon değil, o fiyata daha iyi seçim olan a56 var. Ben ONE IU yerine Magic OS almam senin kararın, elimde honor tabletim var telefonumda samsung.

Bakıyorum hocam listeme ekledim.
Kronik sorunu yok honor 400'ün.

Dostum ben senin kullanımını anladım ondan samsung öneriyorum :D Honor 400 kötü telefon değil, o fiyata daha iyi seçim olan a56 var. Ben ONE IU yerine Magic OS almam senin kararın, elimde honor tabletim var telefonumda samsung.

Kronik sorunu yok honor 400'ün.
Benim de gönlüm Samsung'dan devam etme tarafında hocam dediğiniz çoğu şey doğrudur yazılım desteği ve "Samsung" markası desteği fark yaratan konular gerçekten

Geri