❌İndirim Bitti! XPG Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram16.449 TL

EXPO da yok frekans yüksek olunca hayırlısı :D
EXPO harbiden yokmuş sayfalarını inceledim şimdi tekrardan XMP için profil tasarlamışlar da anakarttan anakarta değişir yine ya EXPO XMP profillerini ortak olarak tanıyor high end anakartlar
Benimki tanıyor ama işlemciden dolayı 6400 mhz üstüne çıkamıyacağım napsam acaba :D

Telefonla sipariş oluşturmak için aradım şimdi, baya da bekledim. Ram'lerin hatalı fiyat olduğunu söyledi çalışan kişi, ben de onun yalancısıyım. Umarım ulaşır elinize diyeyim yine de ^^ bende almayı deniyordum, aşırı kastı sistem kart bilgileri vs girdim onayladım, ana sayfaya atmıştı :D
evet benim önümde 60 bin gözüküyor falan dedi :D

Telefonla sipariş oluşturmak için aradım şimdi, baya da bekledim. Ram'lerin hatalı fiyat olduğunu söyledi çalışan kişi, ben de onun yalancısıyım. Umarım ulaşır elinize diyeyim yine de ^^ bende almayı deniyordum, aşırı kastı sistem kart bilgileri vs girdim onayladım, ana sayfaya atmıştı :D
Hatalı fiyat değildir, online satışlarda çıkan fiyat neyse sipariş oluşturduysan gönderiyorlar da telefonla sipariş veya mağazadan direk satın alımlarda zaten o fiyat geçerli değil web e özel diye belirtiyor sayfada. Mağazadaki personel de sorumluluk almamak için öyle demiştir %99

Hatalı fiyat değildir, online satışlarda çıkan fiyat neyse sipariş oluşturduysan gönderiyorlar da telefonla sipariş veya mağazadan direk satın alımlarda zaten o fiyat geçerli değil web e özel diye belirtiyor sayfada. Mağazadaki personel de sorumluluk almamak için öyle demiştir %99
benim önümdeki sistemde 60 bin olarak gözüküyor felan dedi, hepsine baktırdım hatta, dediğim gibi bende konuştuğum kişinin yalancısıyım.

Alamadık yine başını aldık, 3 tane ram ekledim hangisi olursa alacaktım hepsi -2 stok uyarısı verdi. Botçulara hakkım haramdır.

benim önümdeki sistemde 60 bin olarak gözüküyor felan dedi, hepsine baktırdım hatta, dediğim gibi bende konuştuğum kişinin yalancısıyım.
Dediği doğrudur webe özel fiyatı mağazada göremiyorlar. Birkaç ay çalışmıştım Topkapı mağazasında.
Mağazadan alacaksanız genelde bu tarz ürünleri direk sayfasını açıp gösterin merkeze fiyat talebi atıyorlar onay gelirse aynı fiyata alabiliyorsun ama telefondan satmazlar.

Ağlamıyorum gözüme ram kaçtı :peeposad:
1776701020222.webp

Geri