Yeni Transformers Filmi Duyuruldu

Reaksiyon skoru
122

Yeni Transformers Filmi CinamaCon 2026'da duyurulmuş. Ben küçükken tam bir transformers fanıydım gerçi hala da fanıyım. Ve ayrıca yeni filmi Michael Bay'in tekrar yönetmenliğinde seriyi sıfırdan başlamasını isterim. Ve Michael Bay transformers film serisinde bence ilk dört film başarılıydı. Sadece transformers last knight aşırı kötü ve berbat çok çocukça bir filmdi. Umarım eğer bu proje Michael Bay tekrar yönetmenliğindeki film ise seriye sıfırdan başlamaları ve yine CGI modern tasarımlı ve iyi bir senarist ile Michael Bay bu sefer çalışır. Ve ayrıca bu transformers filmi biraz daha yetişkinlere umarım hitap eder.

Son düzenleme:
küçükken orj çakma demeden cdlerini arardım dvd de oynatmak için. transformers evrenine hakim değilim ama şu robot tasarımları değiştikten sonra ben ne izliyoruz dedim. hiç bir filmi izlemedim sonrasında. geçen 1 ve 2 yi tekrar izledim muhteşemmiş. tasarım efekt atmosfer..

Bu seriye atılan reset, benim hayatım boyunca PC'ye attığım formattan daha fazla.

Aslında transformers ile ilk 2006 gibi D çocuk kanalında Armada ile tanışmıştım ve o zaman transformers Armada çizgi dizisini o kadar çok beğenmiştim ki! ve küçükken transformers araştırmaya başlamıştım ve ayrıca 2007 de Michael Bay'in transformers filmini de çok beğenmiştim. Ve D çocuk kanalını beğendiğim sebeplerden biri de transformers Armada ve devam serisi Energon yayınlamasıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,611
Üyeler
193,091
Son üye
kkosefatih
Geri