Bir sorun yaşamazsam elimdeki 16 yı satacağım yardımcı olurum sorun yaşamazsam amaaaaİhtiyaç fazlası alıp ddr5 16 gb veren olur mu![]()
Bir sorun yaşamazsam elimdeki 16 yı satacağım yardımcı olurum sorun yaşamazsam amaaaaİhtiyaç fazlası alıp ddr5 16 gb veren olur mu![]()
Nasıl ya telefondan ödeme mi yapılıyorduödeme yapmadıysanız vermezler.
genelde hayırBeyler vatan iptal yapıyormu sipariş onay nekliyor gözüküyor
Bu kadar rami ne yapacaksın?benim aldıklarım onaylandı 3 tane 16x2 kit çektim ddr4 ler ilk başta onaylandı ddr5 xpg de şimdi ddr5 ide zor aldım f5 yapa yapa![]()
canınız sağolsun.kısmette ne varsaBir sorun yaşamazsam elimdeki 16 yı satacağım yardımcı olurum sorun yaşamazsam amaaaa![]()
yok önceki ramleri yolladılar vatan adamdırBeyler vatan iptal yapıyormu sipariş onay nekliyor gözüküyor
evet ben aldımbeyler mağazadan alsam aynı fiyata mı olur stokta var gözüküyor
Herkesi yolladılar mı iptal olan olmadı mıyok önceki ramleri yolladılar vatan adamdır
Bilader sen ne diyorsun şu adamın yaptığı şey için minnettar olman lazım. Ben almak için yetişemedim bile. Lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın. Link paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürleryani cevap vermeye bile değmezsin ama ddr4 ram diye başlıkta belirtmek bu kadar zor değil