Yüksek ihtimal mağazadan alamıcak çünkü mağaza stoğunu internet satışına rezerve ediyorlarbenim gözüme bu ikisi çarptı ameliyatlı olmasam gider kendim alırdım da arkadaşı gönderdim bakalım alabilecek mi
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.4V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.4V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
mağazayı aradım satışlar internetten olmuş stok yok gözüküyorbenim gözüme bu ikisi çarptı ameliyatlı olmasam gider kendim alırdım da arkadaşı gönderdim bakalım alabilecek mi
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.4V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.4V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hangi mağazaMağaza stokları bile bitmiş ne biçim sömürülmüş bunlar la
link varmı4.100₺ ye 24 gb ram aldım teşekkürler
Yüksek ihtimal mağazadan alamıcak çünkü mağaza stoğunu internet satışına rezerve ediyorlar
desenize 2 indirimi de kaçırdık laptop ramiyle devam o zamanmağazayı aradım satışlar internetten olmuş stok yok gözüküyor
Vatanın kendi sitesinden aldım ama şuan indirimler bitti sanırım bende baya zorlayarak aldım F5 ledim abandım süreklilink varmı