Valorant Hesabım Hakkında Yardım

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,267
Yaklaşık 1 yıldır valorantın saçma sorunuyla uğraşıyorum olağanüstü yöntemler denememe rağmen çözülmüyor bu sorunu çözmek için sistem bile değiştirdim yani o kadar söyleyeyim ama çözülmüyor hesabı satmayı düşünüyorum sizce pişman olur muyum belki ileride bu sorun çözülür diyorum ama çözülecek gibi değil hesabım dolu dolu bi daha öyle skin dizemem bazı skinleri alamam bile vct karambit champions phantom vandallar var tahmini 50 bin civarı yatırmışımdır

sorun ne ? yani muhtemelen sistemsel bir sorundur sistemin ne? 50bin yatırdığın oyun için biraz bilgisayarı yükseltmek için para harcasan?

sorun ne ? yani muhtemelen sistemsel bir sorundur sistemin ne? 50bin yatırdığın oyun için biraz bilgisayarı yükseltmek için para harcasan?
sistemsel bi sorun değil ya konularıma bakabilirsin 5070 li sistemim var zaten

sistemsel bi sorun değil ya konularıma bakabilirsin 5070 li sistemim var zaten
hızlıca baktım şimdi biraz ama belli ki oyunu seviyosun bu yüzden belki anakart değiştirip denenebilir ya da linux kurarak bi deneyebilirsin belki windowsla alakalı bi problem vardır hesabı satmak konusu kolay olcağını sanmıyorum üstüne bi de zarara gireceksin 50k yatırsan da 50kya yakın bi fiyata bile satılmaz muhtemelen üstüne siteden vs satarsan komisyon falan var zor iş

hızlıca baktım şimdi biraz ama belli ki oyunu seviyosun bu yüzden belki anakart değiştirip denenebilir ya da linux kurarak bi deneyebilirsin belki windowsla alakalı bi problem vardır hesabı satmak konusu kolay olcağını sanmıyorum üstüne bi de zarara gireceksin 50k yatırsan da 50kya yakın bi fiyata bile satılmaz muhtemelen üstüne siteden vs satarsan komisyon falan var zor iş
zor iş ama yani düzelmiyor direk sistem değiştim ben tüm windowsları denedim bimliyorum ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,645
Üyeler
192,766
Son üye
fratikcavanari
Geri