❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar bir anlık ürünler bitecek diye heyecanlanıp bu ramleri aldım.Sanırım a520m bir anakart ile 2x8 bir sistem yapıp geçeceğim lakin 4 slotlu bir am4 anakart ile acaba gskill ve xpg 3200 mhz'lerle 4x8 yapmak mantıklı olur mu?Eğer mantıksızsa XPG'leri iade edip (2. elde de satmaya çalışsam o kadar kâr da getirmez) Gskill ile dediğim sistemi kurup geçicem.(XPG'lerin yazan fiyatları 2 tanesinin toplam fiyatları)
Alıntıyı görüntüle
hocam 8gb icin 2800 cok pahali degil mi ? 16gb yi zaten 2400 almisin. indirimde mi siparis verdin ?

Hocam mesajımda yazmıştım ama herhalde görmemişsiniz 1x8 2800tl değil,2x8 2800tl.Niyeyse siparişlerim de sanki 1 adet almışım diye hatalı gözüküyor.
gormemisim kusura bakmayin. guzel fiyat. fatura gelince kontrol et mailden adeti orda yazar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iletişim izninden açmam gerekiyo sanırsam ve bu çok saçma ben sipariş verdiysem otomatik mail göndermen gerekli zaten
benim kapali sadece e fatura geldi onaylandi fln gelmedi cok sacma cidden

iletişim izninden açmam gerekiyo sanırsam ve bu çok saçma ben sipariş verdiysem otomatik mail göndermen gerekli zaten
bana da gelmedi siparise dair mail. siparisim onaylandi fatura asamasina gecti ama. vatan da bazen geliyor bazen gelmiyor siparis onaylandi maili. kargoya verildiginde kargoya dair mail kesin geliyor ama.

Yine iyi fiyat bence kalabilir, en kötü aldığınız fiyata verin birine bir ton alıcı çıkar
kasada full siyah olunca siritirmi beyaz acaba bilemedim suan idarelik 8gb takili

Ekler

• 20260419_060626.webp
    20260419_060626.webp
    784.2 KB · Hit: 123
Geri