SüleymanÇakir28
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
hocam 23 mart ta gene olmustu bu indirim ben kacirmistim o gunden beri inaniyordum bir daha indirime gireceginden hesap ve kart hazirdi direkt siparis veriyodum
hocam 23 mart ta gene olmustu bu indirim ben kacirmistim o gunden beri inaniyordum bir daha indirime gireceginden hesap ve kart hazirdi direkt siparis veriyodum
GSkill 2x16 32 gb 3200mhz modelden 2 tane aldım vazgeçtim isteyen aldığım fiyattan veririm yoksa iade edeceğimGSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
3-4 kişi ekip gidecez iki vatanda yakın devriye atacaz platform gibiadana optimum esas ve cemalpaşaya gittim yok hiç elemanlar tanıdıklarına ayırmış stok olanlar nerede olduğunu yazıyo gidip alıyorlar yanımda eleman 150kg 190 biriydi sanırım kavga cıkarmaya yemedi
Yer nereGSkill 2x16 32 gb 3200mhz modelden 2 tane aldım vazgeçtim isteyen aldığım fiyattan veririm yoksa iade edeceğim
ne kadara almıştın kiGSkill 2x16 32 gb 3200mhz modelden 2 tane aldım vazgeçtim isteyen aldığım fiyattan veririm yoksa iade edeceğim
gecen sefer gordum sey dedim ( yok a imkansiz bu fiyattan vermezler ) dedim verdiler pisman olmustum..Adama bak pusuda beklemiş
28 e aldim napsam ya
Hayırlı olsun ne diyelimgecen sefer gordum sey dedim ( yok a imkansiz bu fiyattan vermezler ) dedim verdiler pisman olmustum..
normal işte 2 tane geçmişler o yüzden o fiyatAlıntıyı görüntüle
benim sipariş böyle gözüküyor ama 16gb dan iki tane almıştım normal mi böyle gözükmesi
aldığım zamanki ekran görüntüsü de ikinci resim
aynı modelden bende iki tane aldım bende de aynı şekilde gözüküyor hocam ama hala siparişin onay bekliyor olarak duruyor inş iptal etmezlerAlıntıyı görüntüle
benim sipariş böyle gözüküyor ama 16gb dan iki tane almıştım normal mi böyle gözükmesi
aldığım zamanki ekran görüntüsü de ikinci resim