🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yav bunun tepesi niye açık çok merak ediyorum şu markaya da açıp soramıyorum çok garip model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gelişmeleri de söyler misin ? Ben de Blackshark V3 aldım depodan iade edicem inşallah kabul olur

QCY HT08 MeloBuds Pro Hi-Res - 1420 TL

Şaka gibi zaten 1500e sıfırı satılıyor. Önermem arkadaşlar bu fiyata

yav bunun tepesi niye açık çok merak ediyorum şu markaya da açıp soramıyorum çok garip model

Hocam gelişmeleri de söyler misin ? Ben de Blackshark V3 aldım depodan iade edicem inşallah kabul olur

Tabi hocam bilgilendirme yaparım

Müşteri hizmetleri ile görüştük bi problem oldugunu ancak gün içinde tekrar iade denemesi yapılacağını söyledi ancak canlı sohbet e bağlandım iade yapıldı mesajı dikkate almayın diyor hangisi doğru bilmiyorum göreceğiz :)

Amazon almanyadayken bile Türkçe konuşuyorlardı 😀

Ben her zaman şu görüşteyim gerçekten ihtiyaç olan alınır. 2 gün sonra ödemede zorluk yaşayıp faiz yiyeceğime ucuz olsa bile almamak daha iyi. tabii ki herkes kendinden sorumlu ancak şu bir gerçek ya şu çok ucuzmuş dur alıyım olayına ihityacı yoksa bile almak istiyor insan. Ürün gelincede tüh ya acaba almasaydım deyip bir pişmanlık içine girebiliyor insan. bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

Ben her zaman şu görüşteyim gerçekten ihtiyaç olan alınır. 2 gün sonra ödemede zorluk yaşayıp faiz yiyeceğime ucuz olsa bile almamak daha iyi. tabii ki herkes kendinden sorumlu ancak şu bir gerçek ya şu çok ucuzmuş dur alıyım olayına ihityacı yoksa bile almak istiyor insan. Ürün gelincede tüh ya acaba almasaydım deyip bir pişmanlık içine girebiliyor insan. bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.
30 gün koşulsuz iade hakkın var ama ben depodan yemek termosu aldım çok uygundu diye ihtiyacım olmamasına rağmen. Sonra verdim iadeye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri