Demonofhell
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Müşteri hizmetlerine arama talebi oluştursam arayan türkçe konuşuyor mu bilmediğimden soruyorumAra ara oluyor böyle müşteri hizmetlerine ulaş tekrar talep göndersinler
Müşteri hizmetlerine arama talebi oluştursam arayan türkçe konuşuyor mu bilmediğimden soruyorumAra ara oluyor böyle müşteri hizmetlerine ulaş tekrar talep göndersinler
Tabiiki hocam neredeyiz bizMüşteri hizmetlerine arama talebi oluştursam arayan türkçe konuşuyor mu bilmediğimden soruyorum
TeşekkürlerTabiiki hocam neredeyiz biz![]()
yav bunun tepesi niye açık çok merak ediyorum şu markaya da açıp soramıyorum çok garip model
Teşekkürler![]()
Tabi hocam bilgilendirme yaparımyav bunun tepesi niye açık çok merak ediyorum şu markaya da açıp soramıyorum çok garip model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam gelişmeleri de söyler misin ? Ben de Blackshark V3 aldım depodan iade edicem inşallah kabul olur
QCY HT08 MeloBuds Pro Hi-Res - 1420 TL
Şaka gibi zaten 1500e sıfırı satılıyor. Önermem arkadaşlar bu fiyata
Müşteri hizmetleri ile görüştük bi problem oldugunu ancak gün içinde tekrar iade denemesi yapılacağını söyledi ancak canlı sohbet e bağlandım iade yapıldı mesajı dikkate almayın diyor hangisi doğru bilmiyorum göreceğizyav bunun tepesi niye açık çok merak ediyorum şu markaya da açıp soramıyorum çok garip model
Hocam gelişmeleri de söyler misin ? Ben de Blackshark V3 aldım depodan iade edicem inşallah kabul olur
QCY HT08 MeloBuds Pro Hi-Res - 1420 TL
Şaka gibi zaten 1500e sıfırı satılıyor. Önermem arkadaşlar bu fiyata
İşsiz gibi bakıyoruz hocam.Nası buluyonuz böyle ucuz seyleri
Ajanlar var sigortalı, bizim için çalışıyorlar full-time.Nası buluyonuz böyle ucuz seyleri
30 gün koşulsuz iade hakkın var ama ben depodan yemek termosu aldım çok uygundu diye ihtiyacım olmamasına rağmen. Sonra verdim iadeye.Ben her zaman şu görüşteyim gerçekten ihtiyaç olan alınır. 2 gün sonra ödemede zorluk yaşayıp faiz yiyeceğime ucuz olsa bile almamak daha iyi. tabii ki herkes kendinden sorumlu ancak şu bir gerçek ya şu çok ucuzmuş dur alıyım olayına ihityacı yoksa bile almak istiyor insan. Ürün gelincede tüh ya acaba almasaydım deyip bir pişmanlık içine girebiliyor insan. bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.