❌İndirim Bitti! Secuzi gamepad LIG-3601 1599 450tl kupon ile 1149

Işıkları tuş kombinasyonları ile kontrol ediliyor. Tuş hissiyatı çok güzel. Titreşimi smx x10'dan daha güzel. Tek eksisi tetik mesafesi biraz düşük.

Bir tane almıştım hala sağlam ama tetiklerin hissiyatını güzelleştiren kısımları koptu. Bir tane daha aldım ilk aldığım yedek parça olur.

PC de dualsense kullanıyorum ondan iyi midir

bunun
monster koldan farkı nedir
bende monster kol var malzeme kalitesi neredeyse xbox orj kola yakın hala bozulmadı 1 senedir
özellikleri mühim değil kalitesi nasıl?
rampaç everest gibi bir şeyse bulaşmayalım

Dualsense de drift problemi olacak diye korkmaktan düzgün kullanmıyorum bile alsam mı bilemedim
Bende 2 tane dualsense var bir gün bile pcde kullanmadım ps özel kol bulmak daha zor

Bende 2 tane dualsense var bir gün bile pcde kullanmadım ps özel kol bulmak daha zor
Benimkiler standart beyaz, bunları tamir edenlerde çığrından çıkmış 1 tane joystick için 1500tl para istiyorlar dualsense 4000tl

Benimkiler standart beyaz, bunları tamir edenlerde çığrından çıkmış 1 tane joystick için 1500tl para istiyorlar dualsense 4000tl
Al geç hocam joystick parasından ucuza gamepad

Dualsense de drift problemi olacak diye korkmaktan düzgün kullanmıyorum bile alsam mı bilemedim
DualSense ve Xbox 9. nesil kontrolcüden tek iyi yani hall effect olması yoksa malzemesi, eldeki hissiyatı kötü onlara göre. Ayrıca Trigger mesefesi çok kısa yarış, sim vb. oynayanlar vasa.

bi hohlasın mı gamepad i :kekw:
Hemen yapayim iyi hatırlattın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu gamepad, şu gamepad ile birebir aynı aklınızda bulunsun.

1776770531141.webp

Al geç hocam. Bir şey olacak diye için rahat olmadan pahalı ürün kullanmaksa uygun fiyatlı iş görecek bir ürünü hunharca kullan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri