Rampage KB-R86 Umbra Klavye Sizce Nasıl?

Reaksiyon skoru
0
Rampage umbra almayı düşünüyorum blue switchli bir klavye çok yüksek bi bütçem yok maksimum bu civarlarda olan klavyeleri alabilirim önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz ve bu klavye ile ilgili yorumlarınız nedir

Ekler

• Screenshot_20260421-160732_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20260421-160732_Hepsiburada.webp
    162.8 KB · Hit: 19
Forumda Rampage ve Gamepower'ın %100 klavyelerini kullanan çok bulamazsın. O yüzden net bir yorum bekleme. Kaba yorumum ise kimse %100 yapmadığından, switchi bile değişmeyen bu klavyeleri millete kitliyorlar. Alınacaksa da kafanızın şişmemesi adına red switch alınabilir. Ama ben önermem, çok çabuk çift basma sorunu yaşarsınız ve elinizde patlar. Bu fiyatları aşamıyorsanız membran alın.

Kuponla şu ürünü ₺1200-1300 alabilirsiniz. Mekanik olarak bu alınabilir.

Mekanik ve bilek destekli istiyorsan ve bütçeni ₺2000 çıkarabilirsen şu da alınabilir. Bir ara ₺1500 satılıyordu. Bu hotswap.

Denemedim ama Rampage veya Gamepower'ın yıllardır piyasada olan ürünleri yerine, farklı bir firmanın yakın zamanda ürettirdiği şu ürün de alınabilir. Bu ürün de hotswap değil, yani switchi değiştirilemiyor.

Membran olarak şu ürünler var.

Forumda Rampage ve Gamepower'ın %100 klavyelerini kullanan çok bulamazsın. O yüzden net bir yorum bekleme. Kaba yorumum ise kimse %100 yapmadığından, switchi bile değişmeyen bu klavyeleri millete kitliyorlar. Alınacaksa da kafanızın şişmemesi adına red switch alınabilir. Ama ben önermem, çok çabuk çift basma sorunu yaşarsınız ve elinizde patlar. Bu fiyatları aşamıyorsanız membran alın.

Kuponla şu ürünü ₺1200-1300 alabilirsiniz. Mekanik olarak bu alınabilir.

Mekanik ve bilek destekli istiyorsan ve bütçeni ₺2000 çıkarabilirsen şu da alınabilir. Bir ara ₺1500 satılıyordu. Bu hotswap.

Denemedim ama Rampage veya Gamepower'ın yıllardır piyasada olan ürünleri yerine, farklı bir firmanın yakın zamanda ürettirdiği şu ürün de alınabilir. Bu ürün de hotswap değil, yani switchi değiştirilemiyor.

Membran olarak şu ürünler var.
Blue switch kullanmak istiyorum düşüncem o yönde sesli olması daha hoş geliyor senelerdir %100 klavye kullandığım için diğerlerinde çok zorlanırım alışmaya aslında havitin kb885l modelini çok inceledim aklımda vardı o da ama alışana kadar bayağı yorar ve şuanda da rampage kullandığım için memnunum ondan dolayı rampage bakıyorum genelde hot swap olması da pek önemli değil benim adıma mavi switch gayet yeterli olacaktır red switch bi blue switch kadar hoş gelmiyor bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,936
Son üye
durmusdurukan
Geri