Sonunda Evden Atıldım 😅

En sevdiğim aile tipi zorla dindar etmeye çalışan . Verdiğim tavsiye kulağıma daha da iyi geldi gir bi tarikata 5 vakit kılarsın orda hem xd
Hocam Aslında islam böyle değil İslam güzelliği buyurur ama işte bizimkiler gibi yanlış düşünceli olanlarda olabiliyor

Yani yanlış amlaşılmasın zaten müslümanım elimden geldiğincede namazlarımı kılıyorum ibadetlerimi yomaya çalışıyorum ama bizimkiler bir tık daha üst level bu konuda camiye git kıl diyor XD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş git eşcinsellerin yanında kal. Hem bedavaya keyifde yaparsın :D

Daha çok şey varda neyse bugün yeterince rezil olduk zaten😅

Son düzenleme:
En sevdiğim aile tipi zorla dindar etmeye çalışan . Verdiğim tavsiye kulağıma daha da iyi geldi gir bi tarikata 5 vakit kılarsın orda hem xd

Bu arada zaten babamın bir tanıdığı hoca (hangi cemaat htırlamıyroum ama nurcu yada mahmut edendici mi ne) her neyse işte bağışlar ile vs. Yeni yurt diktiler babam al bunuda götür dedi bende bilgisayar lardan anlıyor ve yazılım vs biliyorum ya Gel Kayıtla , bilgisayar işleriyle ilgilen diyor (muhtemelen para vermezler verirselerde 5-10K belki diye düşünüyorum)

Ama yok ben daha önce yurtlarda kaldım zaten bu yüzden yeter benlik değil artık

Hocam Aslında islam böyle değil İslam güzelliği buyurur ama işte bizimkiler gibi yanlış düşünceli olanlarda olabiliyor

Yani yanlış amlaşılmasın zaten müslümanım elimden geldiğincede namazlarımı kılıyorum ibadetlerimi yomaya çalışıyorum ama bizimkiler bir tık daha üst level bu konuda camiye git kıl diyor XD

Hocam Zaten Kız arkadaşım yok diye Gay diyorlar gerek yok bide öyle ortamlara gidip tam bela almayayım başıma

(Bunlarda bi değişik Tamam bende kadınlardan hoşlanıyorum ama kız arkadaş falan çok yorucu ve gereksiz geliyor bana hayatımda birine denk gelirsem gelirim zaten baktım 27 yaşına kadar denk gelmedim tamam o zaman çıkar kız arkadaş bulurum ben o kafadayım Bizimkiler “kardeşlerinin var senin niye yok evden çıkmıyon zaten arkadaşalrında hep erkek Gay misin vs. Diyor) Daha çok şey varda neyse bugün yeterince rezil olduk zaten😅
Türkiyede yaşasaydım seni misafir yapardım.
Görüştüğümüzde sarılır uyur(Öhömm) Sarılır tokalaşırdık:F:

evine git

Yav yok hocam o ergen tiplerden değilim allaha şükür konuyu tam okusanız belki daha iyi anlarsınız

Türkiyede yaşasaydım seni misafir yapardım.
Görüştüğümüzde sarılır uyur(Öhömm) Sarılır tokalaşırdık:F:
Tokalaştırırdık demek istedin galiba (Öhömm)
Yok Hıcam ben Böyle iyiyim ya tokalaşcaz diye tokalanmayakta XD

Neyse hallettim gibi bir süre bizimkilere kira ödeyecem para biriktirim az sonrasına bakarız

Ben olsam eve dönmezdim, para kazanmaya bak gerisi gelir.
Tamamda para kazanana kadar nerde kalcam

Yav yok hocam o ergen tiplerden değilim allaha şükür konuyu tam okusanız belki daha iyi anlarsınız

Neyse hallettim gibi bir süre bizimkilere kira ödeyecem para biriktirim az sonrasına bakarız

Bir iş bulana ve barınmanı garantileyene kadar ailenin evinde kal. Ondan sonra kendin ayrılırsın. Beş parsız dışarda kendini rezil edersin anca.

Kira ödemek ne? Bir aile kendi çocuğuna bunu yaparmı?

Ailecek kirada mı yaşıyorsunuz? Onun içinmi senin parayada göz diktiler?

Kira ödemek ne? Bir aile kendi çocuğuna bunu yaparmı?

Ailecek kirada mı yaşıyorsunuz? Onun içinmi senin parayada göz diktiler?
Bize ters olsa da dünyada çok yaygın bir şey bu arada o kira işi. Aileler ev sahibi olsa bile yapıyor böyle şeyleri, ama genelde daha insani şekillerde ve farklı amaçlarla yapıyorlar bunu.

Sa,

Ailemle zaten süregelen sorunlarımız vardı, detaylara girip uzatmayacağım. Dün geceden beri gergindim, sabah çıkan bir tatsızlık sonrası iyice tartıştık ve sonunda beni evden çıkardılar. Telefonumu alıp çıktım.

Daha önce de başıma gelmişti ama o zamanlar camiler 7/24 açıktı hem de yaşım küçüktü, birkaç gün sonra dönüyordum. Şimdi 19 yaşındayım ve artık kendi başımın çaresine bakmam lazım. Birikimim olsa bir yer tutar, iş bulup çalışırdım ama maalesef o da yok.

Şu anki durum şu: Cepte 1000 TL var, şarj aletini evde unuttum, telefonun şarjı %80. Eskiden olsa bu konularda tecrübeli olduğum için başkasına akıl verirdim ama son birkaç yıldır bu işlerden koptum. Şimdi ne yapmamı, nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
bizim eve gel

Arkadaş ilk öpücüğünü tarikat yurdunda almış

Ben olsam eve dönmezdim, para kazanmaya bak gerisi

Arkadaş ilk öpücüğünü tarikat yurdunda almış
Dostum öncelikle üslubuna dikkat et karşında yakın arkadaşın yok ikincisi ya okuduğunu anlamadın yada direk okumadın tarikat öven tek bir cümlem bile yok konuyu açan arkadaşın durumu sıkıntılı bir durum bu yüzden sadece ayakları üstünde durana kadar en mantıklı seçeneklerden birisini söyledim . Bir daha yorum yapmadan önce rica ediyorum tümüyle oku ve bu şekilde absürd söylemlerde bulunma.

Son düzenleme:
Seni o yaşa kadar büyütmüş bakmış hizmet etmiş insanlara böyle yapmamalısın bence en doğrusu gidip özür dile barış ailen ile öldükten sonra kıymete biniyor çoğu insanda onların değerini bil

Geri