Yardım Rust Oyununda 16GB Ramden 32GB Rame Geçsem Nasıl Olur?

Evet faydası olur. Ama Rust VRAM'de tüketiyor, çok oynuyorsan 16 GB VRAM'li bir AMD kart yükseltmesinin de faydasını görürsün.

Evet faydası olur. Ama Rust VRAM'de tüketiyor, çok oynuyorsan 16 GB VRAM'li bir AMD kart yükseltmesinin de faydasını görürsün.

Şuanlık bütçem rame yetiyor o zaman alıyım oyun rahatlar ve sabit 70 oynayabilirm anladığım kadarıyla

Hocam ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama,bende 3500x -1650 -16 3200mhz cl16 var aynı sorun bende de oluyor.
Max 80fln ama bazen 30-40a düşüyor ram ve l3 önbellek rust için en önemli detay diyebilirim ama sorun kesin ram diyemiyorum ama olasılığı en yüksek seçenek o gibi eskiden 40 Lara çok nadir duserdim ama bu yeni güncellemelerden sonra bende sistemi değiştircem direk çünkü 40 FPS oynamak çok can sıkıcı oluyor maalesef (bide belki grafik ayarlarından dolayı da bu kadar düşüs yaşıyor olabilirsiniz)

Hocam ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama,bende 3500x -1650 -16 3200mhz cl16 var aynı sorun bende de oluyor.
Max 80fln ama bazen 30-40a düşüyor ram ve l3 önbellek rust için en önemli detay diyebilirim ama sorun kesin ram diyemiyorum ama olasılığı en yüksek seçenek o gibi eskiden 40 Lara çok nadir duserdim ama bu yeni güncellemelerden sonra bende sistemi değiştircem direk çünkü 40 FPS oynamak çok can sıkıcı oluyor maalesef (bide belki grafik ayarlarından dolayı da bu kadar düşüs yaşıyor olabilirsiniz)

1080p very low ayarlarım

Arkadaşlar Sistemim;
RX6600 8GB Ekran kartı
Ryzen 5 5600x İşlemci
Asrock B450 Anakart
8x2 G.skill 3200Mhz CL14 Ram
1TB M2 SSD
Rustda 70-90Fps arası alıyorum benim için güzel sorun yok ama bazen fps dropları yiyorum yada bazı bölgelerde 40a falan düşüp bi süre kalıyor 1 dk falan gibi araştırmalarım sonucu 16Gb ramin rust için alt sınırda olduğun öğrendim rami 32Gb yapsam droplar ve fps düşüşleri nasıl olur düzelirmi yoksa sistemimin diğer parçalarında mı sorun var.
Amacım 100fpsler falan değil 70de olsa sabit ve akıcı oynamak
Benim bildiğim rust bozuk bir oyun 24 25 gb ram tüketiyo diye biliyorum çok iyi olur.

Ben şahsen bekliyorum , hocam bide ram MHz sini BIOS tan ayarlamayı unutmayın
aldım ve denedim hocam 3600mhzde yaptım ve mükemmel ötesi fps 90lara çıktı ve sabit 70-90 arası hiç drop yemiyorum hiç bu kadar olucağını düşünmemiştim

Geri