🔥İndirim Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 10.400 TL 🆓🆓🆓🆓

kyemre058

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694

Son 1 yılın en düşük fiyatı çökün.
-2x 7+2+2 55A DrMOS şeklinde faz dizilimi var.
-8 Adet Type A, 2 Adet Type C girişi mevcut.
-PCI 5.0 GPU girişi bulunuyor.
-1 Adet Gen 5, 2 Adet Gen 4 SSD destekliyor. (2. Gen 4 yuvasına SSD takarsanız hız yarıya düşüyor En verimli olan 2 adet ssd kullanmak)

Kaplan gamepad den sonra bunu paylaştı anca düştü foruma 😀

Bütçeni belirten hedeflediğini çözünürlüğü belirten yapacağın işi belirten konu aç yardımcı olunur hocam
Gardaşım ben yeniyim sistem topliyacam bu ana kart iyi mi

9800x3d ve rtx5080 ile kullanacağım anakartın yeterli olacağını düşünüyorum ama, bazı anakartlarda problem oluyormuş sanırım geçenlerde bir anakart paylaşımında yorumları okumuşumtum işlemciyi yakıyor (bios update ile çözülüyormuş sanırım) diye . Bu üründe bu tarz bilinen kronik veya problemli durumlar var mı?

9800x3d ve rtx5080 ile kullanacağım anakartın yeterli olacağını düşünüyorum ama, bazı anakartlarda problem oluyormuş sanırım geçenlerde bir anakart paylaşımında yorumları okumuşumtum işlemciyi yakıyor (bios update ile çözülüyormuş sanırım) diye . Bu üründe bu tarz bilinen kronik veya problemli durumlar var mı?
Bahsettiğiniz marka Asrock. Minimalde olsa her anakartta bu sorun olma olasılığı var marka farketmeksizin. Ancak rapor edilen anakartların %70 civarı Asrock modeldi.

Bunu almak daha mantıklı fakat Asus B650 PLUS Wifi modeli de benzer fiyatta sanırım ben olsam onu alırdım diye düşünüyorum. Faz olarak B650 PLUS WIFI ile Gigabyte X870 arasında çok az bir farkla Gigabyte modeli önde. Ama m2 desteği konusundada asus bi tık daha önde. Yani aslında ikisinede denk kartlar diyebiliriz. B650E-E modeli bunların biraz altında kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri