Hp Omen 16 Işık sızması dert edilmelimi?

Reaksiyon skoru
195
1776798517371.webp

İşaretlediğim yer haricinde çok fazla gözüme batmıyor. Ayrıca önceki i5 13450hx- rtx 5060 lı asus laptobumda fabrikasyon hatası çıktığından dolayı bunu gönderdiler. Gelecekte bu ışık sızması daha fazla ilerlermi? Yine değişim istemelimiyim?

Işık sızması kasanın aralıklarından çıkan ışık için deniyor. Seninkisi gözümün üstünde kaş var olmuş.

Fotoğrafta pek belli olmamış ama sol alttaki ıps glowun alt kısmında ve işaretlediğim yerde var
bir şey olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafta pek belli olmamış ama sol alttaki ıps glowun alt kısmında ve işaretlediğim yerde var
Memnunmusun cihazdan ben 5070 i7 255h modelinden alacağım

Fiyatı vs baya uygun geldi

bir şey olmaz

Memnunmusun cihazdan ben 5070 i7 255h modelinden alacağım

Fiyatı vs baya uygun geldi
Soğutması ve kasa olarak gayet iyi. Omen gaming hub dışında pek sorunu yok gibi.

merhaba normalde ilerleyecek bir sorun değildir fakat paylaşmış olduğunuz resimden görüyorumki işaretlediğiniz yer haricinde alt kısım özellikle sol alt kısımda çok fazla ışık sızması sorunu var bunları nasıl kontrol edip ülkemizde sorunsuz diye satıyorlar anlamış değilim emin olabilirsiniz sadece bizim ülkemizde bu cihazları böyle sorunsuz diye satabiliyorlar bunları asla yurt dışına böyle satmaları imkansız ve aslada satamazlar helede böyle sorunsuz diye asla satamazlar bariz ışık sızmaları var ve çok fazla ekran bezelle birleşim yerine bir lastik conta veya bu sorunu giderecek bir mastik çekmeleri ne kadar zormuşki bunu böyle sorunsuz diye insanlara satıyorlar yanlış anlamayın lütfen ben asla böyle bir şey olmuş olsa kabul etmezdim neticede bedava ürün almıyorum vermiş olduğum paranın karşılığını en mükemmel şekilde almak isterim bence google piksel testti yazıp bunuda kontrol edin derim bütün test sayfasındaki renklerde çok dikkatli bakın belki ölü piksel bile çıkabilir bu tür ekranlarda hayırlı akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,376
Üyeler
194,965
Son üye
volkan042
Geri