🔥İndirim PCIE 4.0 Riser Kablo 🔥729₺

9060xt li sisteme taktım arada % kullanımın düştüğünü görüyorum biraz daha zorlamak istiyorum napalım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekranda dikine pixel hasarı var tam G ye denk gelmiş 😅
O cpu z hocam bu olacak arkadaşın dediği

Karta bir zararı olacağını düşünmüyorum performans ve uzun ömürlülük açısından üzebilir şu an f/p en iyi lian li 3k civarı alınabilir alternatif benim kullandığım dark tavsiye edebilirim dragos konusunda pek bilgim yok sadece yorumlarda bazı arkadaşlar pcie 3.0 geldiğini yazmıştı o nedenle almadım tekrardan dark sipariş etmiştim .

Ekler

• 1000088257.webp
    1000088257.webp
    209.6 KB · Hit: 32
9060xt li sisteme taktım arada % kullanımın düştüğünü görüyorum biraz daha zorlamak istiyorum napalım?

Ekranda dikine pixel hasarı var tam G ye denk gelmiş 😅
x16 4.0 yazıyor doğrudur.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
O cpu z hocam bu olacak arkadaşın dediği

Karta bir zararı olacağını düşünmüyorum performans ve uzun ömürlülük açısından üzebilir şu an f/p en iyi lian li 3k civarı alınabilir alternatif benim kullandığım dark tavsiye edebilirim dragos konusunda pek bilgim yok sadece yorumlarda bazı arkadaşlar pcie 3.0 geldiğini yazmıştı o nedenle almadım tekrardan dark sipariş etmiştim .
Pcie 4 geliyor, direkt 4kya gen5 kit satılıyor lian li ondan alacağım bitane

Pcie hattını daha fazla zorlamanın bir yolu var mı? Bir iki dakikalığına yüzdelik kullanım gezindi çünkü %50 lere falan düştü

Ekler

• 1000088259.webp
    1000088259.webp
    802.3 KB · Hit: 21
Pcie hattını daha fazla zorlamanın bir yolu var mı? Bir iki dakikalığına yüzdelik kullanım gezindi çünkü %50 lere falan düştü
3D Mark' da PCIe Bandwith test var diye biliyorum, ücretsiz versiyonda varmı emin değilim.

1776800442300.webp

Bu ekran görüntüsünü aldığım konuda arkadaş hyte 5.0 riser kullanmasına rağmen 5090 da düşüş yaşamış misal.

Nedenini bilmiyorum ama bende bir 9060xt var gigabyte ona göre fps az çıkmış

Ekler

• IMG_20260409_014421.webp
    IMG_20260409_014421.webp
    735.7 KB · Hit: 12
Gençler ürün pci 3.0, ismine aldanıp almayın. Her alan geri iade ediyor.
Değil? Bugün denedim. PCIe 4.0 yalan yanlış bilgi verme

cüzdan rahat değil ama

Valla 3.0 muhabbetini görünce arkadaşın iptal ettim 😅 geçen gün R0G 4.0 buldum İstanbul'daydı alamadım. 2-2.5 civarına düşse Lian li yi çekerim de düşmüyor o kadar 😂

Bir de ekran kartı önceki kasadan kalma zaten 6750xt. Sen böyle diyince önce onu değiştirmek lazım da dedim şimdi haklısın 😂 😂
hata etmişsin.

cüzdan rahat değil ama

hata etmişsin.
Hala aynı fiyatlarda çok da dert değil alınabilir ama oyun performansı takılma durumu nedir bilmiyorum. Kararsızlıktansa almak veya almamak arasında seçim yaptım😂

2. %25 indirimli 709 TL ye geliyor ikili alımda. Alacak olan varsa bakabilir.

cüzdan rahat değil ama

hata etmişsin.
Rahat rahat 😎✋

Yaşın kaç bilmiyorum, durduk yere böyle bir şey yazmanın bana bir faydası var mı sence kardeşim?
Ben de almak için araştırdım, fakat ciddi sorunlar yaşayan yorumlar okudum ve buradaki arkadaşların aynı maduriyete düşmemesi için paylaştım,
Oyunlarda ani performans düşüşleri olduğunu, pcie 3.0 seviyesinde performans verdiğini söyleyen yorumlarla karşılaştım.
Aldıysan güle güle kullan, fakat dikkat et ekran kartını eline alma.!!

Yaşın kaç bilmiyorum, durduk yere böyle bir şey yazmanın bana bir faydası var mı sence kardeşim?
Ben de almak için araştırdım, fakat ciddi sorunlar yaşayan yorumlar okudum ve buradaki arkadaşların aynı maduriyete düşmemesi için paylaştım,
Oyunlarda ani performans düşüşleri olduğunu, pcie 3.0 seviyesinde performans verdiğini söyleyen yorumlarla karşılaştım.
Aldıysan güle güle kullan, fakat dikkat et ekran kartını eline alma.!!
O zaman "bu şekilde yorumlar var" de. Onlara hemen kanıp yanlış yargıya varıyorsun ve diğer insanları da peşinden sürükleniyorsun. Yazdığım her şey yerinde. Şimdi oyunda test ettim. Aynı performans. %1'ler de aynı.

o 4000 TL ile 40 tane zurna dürüm yiyebilirdin ama. Vicdanın rahat mı?

180 190 dan 150 lere dalganıyor okey gibi bilmedim uzun test etmem lazım masama çektim sistemi bir süre deneyeceğim
Nedenini bilmiyorum ama bende bir 9060xt var gigabyte ona göre fps az çıkmış

Geri