Çözüldü✓ EXVEGA Andromeda alınır mı?

Luci_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
529
Merhaba,
Yeni bir koltuk alma niyetim var sizce başlıktaki ürün alınır mı? 23 Nisan için kampanyaları var yükseltmelerde indirimli eğer alınır diyorsanız hangi yükseltmeler yapılır?

23 Nisan kampanyasıyla 10700 TL ye denk geliyor.

Merhaba,
Yeni bir koltuk alma niyetim var sizce başlıktaki ürün alınır mı? 23 Nisan için kampanyaları var yükseltmelerde indirimli eğer alınır diyorsanız hangi yükseltmeler yapılır?

23 Nisan kampanyasıyla 10700 TL ye denk geliyor.

Hazirandan beri kullanıyorum güzel koltuk sadece gıcırtısı var yağlasam sorun çözülür ama uğraşmak istemedim

Hazirandan beri kullanıyorum güzel koltuk sadece gıcırtısı var yağlasam sorun çözülür ama uğraşmak istemedim
Hocam koltuk muadillerine göre geniş bir koltuk kavrama konusunda sorun yaratıyor mu

Hocam açıklamada titreşim masajlı bel desteği yazıyor o nedir tam olarak sizinkinde var mı
5 yıl önce lunar modelini aldım, hala sapa sağlam bir 10 yıl daha kullanırım herhalde, bel yastığının içinde sünger var, onun içinde titreşim motoru var, bendeki öyle en azından.

Kavramadan kastın nedir tam olarak onu anlamadım
Yani beli sırtı tam dolduyoru mu / kavrıyor mu manasında bazı koltuklar oluyor koltukta emanet gibi duruyorsun bir garip oluyor

çok büyük diye biliyorum bu koltuk çok iri biri değilseniz gerek yok bence bu parayı vermeye.

çok büyük diye biliyorum bu koltuk çok iri biri değilseniz gerek yok bence bu parayı vermeye.
Evet banada bir tık büyükmüş gibi geliyor ama küçüğü ile arada 1000 tl fark var

ben 6 senedir hawk kullanıyorum çok memnunum 6k gibi fiyatlara çözebilirsiniz bence.

diğer koltuğunuza göre mudail olacak ürün budur hocam belirttiğim gibi 94 boy 130 kiloda rahat ettirmişti beni 1 hafta kadar kullandım arkadaş tatilden dönünce aldı benden

Geri