5500TL Monitör Önerisi

MaesTo

80+
Reaksiyon skoru
0

bu iki monitör arasında kaldım öneriziniz olurmu pivot ve ıps ekran öncelikli bütce olarak 5500TL gibi bir bütcem var.

bu iki monitör arasında kaldım öneriziniz olurmu pivot ve ıps ekran öncelikli bütce olarak 5500TL gibi bir bütcem var.
lenovo renk olarak daha geride haricinde çok daha iyi

eğer herz sorunun yoksa kesinlikle gigabyte çok daha iyi diyebilirim tepkime süreci ve panel kalitesi olarak çok daha kaliteli

Paylaştığınız gigabyte modelin 240 hz versiyonu %14 indirim mevcut.

Hocam tabii ki gigabyte. Lenovo 240 hz diyor ama tepki süresi çok zayıf yani gerçek bir 240 hz deneyimi yaşatmaz size. Önemli olan hz değil input lagdır. Gigabyte 1 ms GTG iken Lenovo 0.5 MPRT= 2.5 ms GTG yani lenovonun paneli 4 ila 5 kat arası daha geç tepki verir.

bize sunduğun ilana bakarsan ilan başlığında pivot yazıyor bu şimdiki attığınız cihazla bizlere öneri olarak sormuş olduğunuz cihaz aynı değil iyi akşamlar

Bu Liste Harici Alma Derim .

Geri