Monitör Sorunu: Ekran Gidip Geliyor

Peter_Pan

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar kullandığım monitör casper excalibur ekran kartımda msı ventus3x 3060ti son bir hafta kadar bi süredir monitörüm belirsiz zaman aralıklarında gidip geliyor ilk olmaya başladığında monitörüm bir anda kapandı ve bir süre de gelmedi reset attım bu seferde sanki ekran kartı sürücülerim silinmiş gibi monitör ne hz değişiyor nede çözünürlük daha sonra ddu yapıp tekrar kurdum sürücüleri düzeldi fakat hala monitörüm git gel yapıyo yardımcı olabilicek birileri varsa sevinirim

Kabloda sıkıntı olabilir farklı kabloda dene , farklı portlara tak monitörde ve kasada.
Gsync veya freesync açıksa yapabiliyor , açıksa kapat öyle dene.

Olay görüntüleyicisi yaz arama çubuğuna ordan Windows günlükleri - Sistem kısmına gir.
Ekran karardığı dakikada çıkan bir hata vs. bir şey var mı ? varsa yolla

Boşta dururkan ekran gidiyor mu yoksa oyun oynarken falan mı sadece ? bunada bir bak

kabloyu değiştirdim aynı şekilde devam ediyor olay görüntüleyicisini açtım olduğu vakit bi sorun çıkarsa atıcam ve oyun dışında olup olmadığına dikkat etmedim genel olarak padcast dinlediğim için onada dikkat edicem yarın tekrardan yazmış olurum

kabloyu değiştirdim aynı şekilde devam ediyor olay görüntüleyicisini açtım olduğu vakit bi sorun çıkarsa atıcam ve oyun dışında olup olmadığına dikkat etmedim genel olarak padcast dinlediğim için onada dikkat edicem yarın tekrardan yazmış olurum
önceki zamanlarda olduğu saat aklındaysa yine bakabilirsin orda kayıt tutuluyor

video falan izlerken olmuyo bu arada birde oyun olarak ta son zamanlarda sadece cs oynuyorum diğer oyunlarda olucakmı onuda denicem yarın ona göre kayıtlarında ekran resmini paylaşırım

1776860943212.webp

genel olarak bunu vermiş ekran kapanıp açıldığında baktım bi hata görünmedi fakat valorant minecraft lol asetto corsa gibi oyunlarda git gel yapmadı cs de git gel yapıyor sadece
birde freesync Gsync yide yazmışsın onları kapalıda kullanmak daha mı mantıklı onlarıda kapattım şuanlık

donanımsal durmuyor yazılımsal duruyor 'sanki ekran kartı sürücülerim silinmiş gibi monitör ne hz değişiyor nede çözünürlük' demişsin muhtemelen yazılımsal bir sıkıntı var.
DDU çok iyi temizlik yapmıyor ben sıkıntı yaşamıştım , en iyisi format atıp temiz kurulum yapmak

format atalı çok ta olmamıştı aslında ya birde freesync falan kapatınca olmamaya başladı bunun sebebi nedir peki freesync normalde neden varki mesela

ekranım git gel yapmaya devam ediyo ddu da yaptım tekrar olmadı bilgisayardaki dosyalarımı yedekleyip tekrardan fırmat attım fakat yine git gel yaptı gpt ile konuştum testler falan yaptırdı, bu arada furmakta test sırasında da olduğu farkettim oyüzden gpt ya psu dan olucağını yada monitörden oyüzden elimdeki diğer bi monitör ile denicem buraya dah sonra sonucu yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,602
Üyeler
192,754
Son üye
enricomaggi22
Geri