Salihgurbuz23
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Hocam 1500 TL'ye GTX 1050Ti alabileceğim güvenilir bir kişi veya Facebook Grubu var mı?Fiyatlar olmasi gereken fiyat.Daha ucuzunu facebook gruplarında bulabilirsiniz referanslı uyelerden sorun da çıkacağını düşünmüyorum
O kadar değil.Attığınız ss e gore yorum yaptım eğer o fiyata kart varsa fırınlanmıştırHocam 1500 TL'ye GTX 1050Ti alabileceğim güvenilir bir kişi veya Facebook Grubu var mı?
Değil sakın alışveriş yapma, sıfır olmayan ürünlere jelatin çekip sıfır diye satıyor farklı marka ramlere msi sticker'ı yapıştırıp msi ram diye satıyo xdArkadaşlar sahibinden'de donanım marketten havale sonrası kargo ile alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir? Fiyatları çok makul.
Bu adam nasıl hala satış yapabiliyor anlamıyorum, birkaç ayda bir ad değiştiriyor falan da bu kadar dolandırıcılığa hiç şikayet de mi gelmiyor yav adamın şahsına yönelik?Arkadaşlar sahibinden'de donanım marketten havale sonrası kargo ile alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir? Fiyatları çok makul.
Hocam bazı ürünlerin fiyatı çok makul sorunlu ürün göndermiyorsa yine benim işimi görür açıkçası. Ambalaj, marka o kadar da önemli değil benim için.Değil sakın alışveriş yapma, sıfır olmayan ürünlere jelatin çekip sıfır diye satıyor farklı marka ramlere msi sticker'ı yapıştırıp msi ram diye satıyo xd
Havale sonrası ürün göndermiyor mu hocam?Bu adam nasıl hala satış yapabiliyor anlamıyorum, birkaç ayda bir ad değiştiriyor falan da bu kadar dolandırıcılığa hiç şikayet de mi gelmiyor yav adamın şahsına yönelik?
Bilinen bir satıcı kendisi, alışveriş yapılmaz.