Sahibinden Donanım Market güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar sahibinden'de donanım marketten havale sonrası kargo ile alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir? Fiyatları çok makul.

Ekler

• 93280.webp
    93280.webp
    70.1 KB · Hit: 90
  • 93279.webp
    93279.webp
    147 KB · Hit: 83
sahibinden'de hiçbir zaman havale sonrası kargo ile iş yapmayın. muhtemelen sıkıntılı bir hesap

Fiyatlar olmasi gereken fiyat.Daha ucuzunu facebook gruplarında bulabilirsiniz referanslı uyelerden sorun da çıkacağını düşünmüyorum

Fiyatlar olmasi gereken fiyat.Daha ucuzunu facebook gruplarında bulabilirsiniz referanslı uyelerden sorun da çıkacağını düşünmüyorum
Hocam 1500 TL'ye GTX 1050Ti alabileceğim güvenilir bir kişi veya Facebook Grubu var mı?

Güvenilir değil uzak dur.

Kimi fiyatları uygunken kimileri çok uçuk. Alışverişim olmadı ama hiç güvenmiyorum bu satıcıya, zaten daha önce kötü yorumlar görmüştüm hakkında.

Arkadaşlar sahibinden'de donanım marketten havale sonrası kargo ile alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir? Fiyatları çok makul.
Değil sakın alışveriş yapma, sıfır olmayan ürünlere jelatin çekip sıfır diye satıyor farklı marka ramlere msi sticker'ı yapıştırıp msi ram diye satıyo xd

Bu adam nasıl hala satış yapabiliyor anlamıyorum, birkaç ayda bir ad değiştiriyor falan da bu kadar dolandırıcılığa hiç şikayet de mi gelmiyor yav adamın şahsına yönelik?

Bilinen bir satıcı kendisi, alışveriş yapılmaz.

Allah korumuş beni binlerce kez şükürler olsun bundan rx 9070 alacaktım herşeyiyle anlaştık almadan 30 dk önce daha güzel bi ilan düştü önüme onu aldım şuan kullanıyorum sorunsuz sıfır paketi ben açtım garantili 1 2 günlüktü

Değil sakın alışveriş yapma, sıfır olmayan ürünlere jelatin çekip sıfır diye satıyor farklı marka ramlere msi sticker'ı yapıştırıp msi ram diye satıyo xd
Hocam bazı ürünlerin fiyatı çok makul sorunlu ürün göndermiyorsa yine benim işimi görür açıkçası. Ambalaj, marka o kadar da önemli değil benim için.
Bu adam nasıl hala satış yapabiliyor anlamıyorum, birkaç ayda bir ad değiştiriyor falan da bu kadar dolandırıcılığa hiç şikayet de mi gelmiyor yav adamın şahsına yönelik?

Bilinen bir satıcı kendisi, alışveriş yapılmaz.
Havale sonrası ürün göndermiyor mu hocam?

Geri