5000 tl bütçem var bana monitör önerebilir misiniz?

Bana csgo oynarken kullanabileceğim bir monitör önerir misiniz?
IMG_1090.webp

Ben bu fiyattan almıştım ama çok yükselmemiş ve performanstan çok çok memnunum 200hz bu fiyatlara yok

Fazeon X24F166P nasıl bir bilgin varmı
Hocam fazeon hakkında kötü olmayan yorumlar duymuştum. Çok bilinen bir marka değil. İnsanların yazdıklarını okuduğum kadarıyla. Bir Önyargı olabilir. Kötü monitör değildir elbet ama bu fiyat bandında daha iyisini alabilirken de fazeon almana gerek yok. https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1046764760.html Cs oynayacaksan kesinlikle al bunu geç. Üstü yok. Bazıları KTC önerebilirde ben MSİ daha çok tercih ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1- alınmaz. 2-zaten benim de önerdiğim kesinlikle alınır. 3- Lg kalitelidir ama bu fiyata 200hz ya da en kötü 165hz alabiliyoken 144hz monitör almak çok saçma olur. Özellikle cs oynayacak biri için.

Hocam fazeon hakkında kötü olmayan yorumlar duymuştum. Çok bilinen bir marka değil. İnsanların yazdıklarını okuduğum kadarıyla. Bir Önyargı olabilir. Kötü monitör değildir elbet ama bu fiyat bandında daha iyisini alabilirken de fazeon almana gerek yok. https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1046764760.html Cs oynayacaksan kesinlikle al bunu geç. Üstü yok. Bazıları KTC önerebilirde ben MSİ daha çok tercih ediyorum.

Hocam 1- alınmaz. 2-zaten benim de önerdiğim kesinlikle alınır. 3- Lg kalitelidir ama bu fiyata 200hz ya da en kötü 165hz alabiliyoken 144hz monitör almak çok saçma olur. Özellikle cs oynayacak biri için.
Bu monitör 27 inç 2k daha mantıklı olmazmı

Bana csgo oynarken kullanabileceğim bir monitör önerir misiniz?
Kanka 600 TL daha çıkabilirsen bunu al. Amazon kuponun falan varmı kontrol et.

Fazeon X24F166P nasıl bir bilgin varmı
Kötü değil ama KTC H25T7 çok daha iyi sadece pivot falan yok ama paneli çok iyi. Fazeonda sadece pivot ve hareket esnekliği avantajı var. KTC daha iyi

Kanka 600 TL daha çıkabilirsen bunu al. Amazon kuponun falan varmı kontrol et.

Kötü değil ama KTC H25T7 çok daha iyi sadece pivot falan yok ama paneli çok iyi. Fazeonda sadece pivot ve hareket esnekliği avantajı var. KTC daha iyi
Peki hocam bu monitör hakında fikrin nedir

Peki hocam bu monitör hakında fikrin nedir
Hocam bu daha çok hikayeli oyun monitörü de hikayeli oyun içinde almazdım bunu. FAZEON ne hocam çamur. 2K 27 İNÇ monitör istiyorsan KTC var 7000e düşüyor arada sırada. 200 Hz ekranı var 1 ms gtg %95 dci P3 renk doğruluğu mevcut onu alırdım.

Ben de bu fiyatlarda bakıyorum da Msi mag daha mantıklı geldi bana da. Arada bir hikayeli oyunlarda ve tasarım işlerinde srgb yüksek olması çok iyi.

Geri