Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Fena değil.![]()
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alabiliyorsan .![]()
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Taksit lazımsa 37 ye hepsiburada satıcılıda vardı bakabilirsin. Sinerji göz korkutuyor biraz.![]()
Asrock mu yoksa sapphire mi peki. Sapphire herkes çok övüyorAlabiliyorsan .
ASRock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB OC Ekran Kartı - AMD RDNA 4 Mimarisi, 2970 MHz Boost Saat, 16GB GDDR6, PCIe 5.0, DisplayPort 2.1a, HDMI 2.1b, Üçlü Fan Soğutma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASRock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB OC Ekran Kartı - AMD RDNA 4 Mimarisi, 2970 MHz Boost Saat, 16GB GDDR6, PCIe 5.0, DisplayPort 2.1a, HDMI 2.1b, Üçlü Fan Soğutma : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Taksit yapıcam ama 3 taksit yeterli oluyor, sinerjidede var diye gördüm 3 taksit. Bide 7900XTX var bende sizce bunu bu kart ile değiştirsem hayatımda ne değişir? hiç yapmamalımıyım yadaTaksit lazımsa 37 ye hepsiburada satıcılıda vardı bakabilirsin. Sinerji göz korkutuyor biraz.
Sapphire tercih ederim ben.Asrock mu yoksa sapphire mi peki. Sapphire herkes çok övüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taksit yapıcam ama 3 taksit yeterli oluyor, sinerjidede var diye gördüm 3 taksit. Bide 7900XTX var bende sizce bunu bu kart ile değiştirsem hayatımda ne değişir? hiç yapmamalımıyım yada
Challenger Modelin Soğutması Güzel .Asrock mu yoksa sapphire mi peki. Sapphire herkes çok övüyor
Taksit yapıcam ama 3 taksit yeterli oluyor, sinerjidede var diye gördüm 3 taksit. Bide 7900XTX var bende sizce bunu bu kart ile değiştirsem hayatımda ne değişir? hiç yapmamalımıyım yada
Rtx performansı dışında bir kazancın olmaz. Normal şartlarda 7900 xtx daha iyi bir kart ham performans olarak.Asrock mu yoksa sapphire mi peki. Sapphire herkes çok övüyor
VRAM olarak daha önde o tereddütte bırakıyor zaten, 24 vram şuan altın gibiRtx performansı dışında bir kazancın olmaz. Normal şartlarda 7900 xtx daha iyi bir kart ham performans olarak.