❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

İade bugün itibariyle yattı. Geç çözülmüş sorun her şeyi telafi etmez. Gigabyte bir süre görüşmeyelim kardeş.

Mailde bana para yatırıldı diyor ama bana ulaşan herhangi bir ücret yok. Yanlış yere gönderme olasılıkları nedir :) her şeyi doğru girdiğime eminim. Uğraştığımız şeye bak. Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama benim gibi sorunu yaşayan var mı bilmek istiyorum, varsa bana daha sıra gelmedi demektir, yoksa benim bilgiler yanlıştı ama yanlış kişiye para atmamışlardır heralde sistem izin vermez diye düşünüyorum :)

Mailde bana para yatırıldı diyor ama bana ulaşan herhangi bir ücret yok. Yanlış yere gönderme olasılıkları nedir :) her şeyi doğru girdiğime eminim. Uğraştığımız şeye bak. Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama benim gibi sorunu yaşayan var mı bilmek istiyorum, varsa bana daha sıra gelmedi demektir, yoksa benim bilgiler yanlıştı ama yanlış kişiye para atmamışlardır heralde sistem izin vermez diye düşünüyorum :)
Bilgilerin dorğuysa para er ya da geç gelir hocam için rahat olsun. Türkçe karakter varsa isminde İngilizce yazman gerekebilir bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,909
Üyeler
193,193
Son üye
GodlyXShadowX
Geri