5000 tl bütçem var bana monitör önerebilir misiniz?

Hocam bu daha çok hikayeli oyun monitörü de hikayeli oyun içinde almazdım bunu. FAZEON ne hocam çamur. 2K 27 İNÇ monitör istiyorsan KTC var 7000e düşüyor arada sırada. 200 Hz ekranı var 1 ms gtg %95 dci P3 renk doğruluğu mevcut onu alırdım.
bahsettiğin ktc yi bulamadım sana zahmet var mı link (iş yeinde 24' ktc kullanıyorum gayet iyi)

bahsettiğin ktc yi bulamadım sana zahmet var mı link (iş yeinde 24' ktc kullanıyorum gayet iyi)
https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html Daha geçen gün 6400e falan düşmüştü sık sık 7k seviyesine düşüyor indirim beklersen birkaç gün düşecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Panel 180 değil 200 Hz bu arada 1 Ms GTG %94-95 civarı DCi P3 renk doğruluğu bulunuyor bu bütçelerde muhteşem değerler. Hele bide monitör kolun varsa tadından yenmez.

Bu monitör 27 inç 2k daha mantıklı olmazmı
Cs oynayacaksan 27 inçe gerek yok bence yani. İnçten kısıp hz a verebilirsin. Fazeona gerek yok.

Hocam 600 TL daha çık alabileceğin en iyi monitör budur. Şuan indirimde çök direk Fazeon mazeon dalga dümen markalarla uğraşma. https://www.gamer.gen.tr/aoc-25g50z...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u56503

240 Hz native, 260 Hz OC destekliyor. 1Ms GTG tepki süresi.
Hocam fazeon konusunda haklısınız da. Aoc bence malzeme kalitesi olarak kötü. Msi mag 244f alsın. İmkanı yok üzmez.

Cs oynayacaksan 27 inçe gerek yok bence yani. İnçten kısıp hz a verebilirsin. Fazeona gerek yok.

Hocam fazeon konusunda haklısınız da. Aoc bence malzeme kalitesi olarak kötü. Msi mag 244f alsın. İmkanı yok üzmez.
MSI olanda güzel iki monitörde rahatlıkla işini görür ama fazeona bulaşmasın yeterli.

MSI olanda güzel iki monitörde rahatlıkla işini görür ama fazeona bulaşmasın yeterli.
Hocam bu fazeonu birileri övüyordu forumda. Ben hiç kullanmadım. Dokunulmayacak kadar kötü mü? Yoksa alınabilecek modelleri var mı?

Hocam bu fazeonu birileri övüyordu forumda. Ben hiç kullanmadım. Dokunulmayacak kadar kötü mü? Yoksa alınabilecek modelleri var mı?
Hocam aynı paraya veya çok yakın paraya MSI AOC alabiliyosam Fazeon hayatta almam. Fazeonda QC diye bir şey yok muhtemelen. Aynı model 1 monitörü iyi olur diğeri berbat olur tamamen şans işi.

Hocam aynı paraya veya çok yakın paraya MSI AOC alabiliyosam Fazeon hayatta almam. Fazeonda QC diye bir şey yok muhtemelen. Aynı model 1 monitörü iyi olur diğeri berbat olur tamamen şans işi.
Ha dersenki ofiste kullanıcam kalitesi önemsiz göstersin yeter tarzında o zaman en ucuzunu almakta bir sakınca yok.

500-600 lira daha çıkarsa şunu al hocam hem pivot hem 240Hz

Akakçe azizliğine uğradım hocam Amazon'da 6100 TL gözüküyor, arada kontrol et sen yine de belki tekrar düşer.

Ne kadar az para verirsem o kadar iyi diyosan KTC

Cevaplarınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim

Hocam aldınız mı hangisinde karar kıldınız benimde bütçem 5 bin önerileriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,184
Üyeler
194,190
Son üye
Canomerfaruk
Geri