Sigara Dumanı İçin En İyi Hava Temizleyici Hangisi?

metin0

80+
Reaksiyon skoru
12
Selamlar arkadaşlar

PC başında sigara içtiğim için oda bir süre sonra çok fena duman altı oluyor Pencereyi açınca yazın sıcak kışın soğuk geliyor bir de dışarının sesi içeri doluyor belli bir süre sonra koku da aşırı rahatsız ediyor O yüzden pencere açtırmadan dumanı ve kokuyu hızlıca temizleyecek bir makine bakıyorum

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact modelini gözüme kestirdim Merak ettiğim şu ben sigarayı yaktığımda dumanı hemen algılayıp fan hızını artıracak kadar hassas mıdır İçindeki karbon filtre o sigara kokusunu gerçekten yok eder mi yoksa sadece içerideki havayı mı çevirir

Bütçem 5000 TL civarı Bu fiyata sigara dumanı performansı konusunda bu cihaz işimi görür mü yoksa karbon filtresi duman için daha iyi dediğiniz başka bir model var mı

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

odan cok buyuk degilde isini gorur cok az bi koku illaki kalir yuzde yuz bir temizleme olmaz bende almayi dusunuyorum bu butceye mantiklasi bu isini gorur al gitsin

odan cok buyuk degilde isini gorur cok az bi koku illaki kalir yuzde yuz bir temizleme olmaz bende almayi dusunuyorum bu butceye mantiklasi bu isini gorur al gitsin
Eyvallah hocam sağ ol. Benim oda yaklaşık 14 metrekare hesapladım Bu cihaz 26 metrekareye kadar etkiliymiş galiba yani benim odayı her türlü duman altından kurtarır diye düşünüyorum n11 5400 TL civarına buldum herhalde bu bütçeye en mantıklısı bu olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,645
Üyeler
192,766
Son üye
fratikcavanari
Geri