drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 3,013
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan daha sıvı
güncel tutmak istiyorum sistemi açıkçası
soğutma almadım 9850x3d alcam + sıvı soğutma iyiyse Lianli sıvı soğutma takcam bende bir deneyeyim dedim arka kısma bakacak şekilde takayım hem yer kalır hem ekran koyarsam güzel gözükür diye düşündüm mesh panel takınca fan yada radyatör geldi mi ekrana ya yer kalmaz yada ekran kapanır suanlik 3 reverse 3 normal dawn pro aldım yarın gelecek kasaya takcam normalde sürekli montaj yapmak can sıkıcı oluyor fakat yapcak bir şey yok eski kasadan komple söküp yeni kasaya aktarcam sistemiHocam zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki ama kullandığın kasa tamamen premium show kasa bugün google da kasayı aratınca ekte olan buildler çıkıyor bunca kişi bu kadar üst düzey parçaları mesh olmadan diziyorsa sıcaklık tarafında bi problem yok demektir. Benim şahsi görüşüm lian li nin mesh ızgarayı yollamasının sebebi ekran kartını da sıvı soğutma kullanan kullanıcılar için hem işlemci hem ekran kartına radyatör koyabilsinler diye düşünülmüş gibi geldi tabi işlev ve işleyişte mümkünmüdür o kadar teknik bilgim yok.
Fan olarak da bana göre bu kasaya garanti giden lian li takımı ama malum fiyatlar ateş pahasıyken ve şu kasaya 11 adet fan ihtiyaç görülüyorken ben asiahorse (nyota) tercih ederdim çok ışıklı sevmem az rgb ve güzel şık görüntüsü var bunun haricinde diğer arkadaşların dediği gibi performans bakımından arctic p12 pro da yeteri kadar soğukluk sağlayacaktır
Ek olarak sıvı soğutmanın güncel fanlarından memnunsanız bunu kullanın güncel sıvı soğutmanın fanlarını braketin arkasına attığınız da (kasanın arka mesh panelinden varsa sadece ışıkları görünecek) alacağınız fan sayısı 3 daha eksilmiş oluyor yani 6 reverse 2 egzoz olarak bakmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3 5 seneyede gerek yok hocam yeni nesiller geldiği gibi çakcamhocam varsayalım 60 derecede çalışan bi işlemcin var 50 derece düşse ne gibi faydası olacak ki sana ömrünü uzatmazsın zaten 3 5 sene sonra yeni işlemciler çıkınca değiştirceksin veya ekran kartı 20 derecede bile çalışsa 3 5 sene sonra oyunları ultrada oynuyamıcan zaten neden bu kadar soğutma önemli anlamadım benim işlemcim ve ekran kartım 70 dereceyi geçmediği sürece fanları açmasın diye ayarladım benim bilmediğim bişey mi var