fan markası nearkadaşlar merhaba 3 4 gün önce incehesaptan oem sistem aldım fanlarının hepsini anakart üzerinden kontrol edebiliyorum ama kule tipi fanı olmuyor nasıl yapıcam bilen biri yardımcı olabilirmi ana kartım Asus Prime B650M-K
fan markası ne
o dediğinizden yanında 2 tane göndermişler uçları farklı çok anlamıyorum ama şuan fanın bağlı olduğu kabloya bunları bağlayıp aynı yeremi takıcam hocamMerhaba kule tipi fan cpu fan girişine bağlı olduğu için yönetmek için kule tipi fanın sitesinde ya da anakartınızda cpu üzerinde rgb kontrolcü olup olmadığına bakın. Eğer bulunmuyorsa cpu fan klipsli rgp switch almanız gerekebilir. Diğer fanlar chasis fan girişine bağlı oldukları için anakarttan kontrol edebilirsiniz. Ama cpu fanı malesef bu şekilde.
aynı siteden aldım bende segotep kullanıyorum SignalRgb indirip kurdum direk çalıştı kablosu takılı değildirarkadaşlar merhaba 3 4 gün önce incehesaptan oem sistem aldım fanlarının hepsini anakart üzerinden kontrol edebiliyorum ama kule tipi fanı olmuyor nasıl yapıcam bilen biri yardımcı olabilirmi ana kartım Asus Prime B650M-K