❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

Dolar sebebiyle değil de parça fiyatları artabilir işlemci ve ekran kartları risk altında şuan.
amd ekran kartlarını şu kadar yükseltecek diye haber yaptılar gerçekten yükselenler var ama 41bin olan asus geçen 35 e düştü birşeyi yapıyorlar bakıyorlar alan yok gene getiriyorlar eski seviyelere bir şekilde. artık satış işi tamamen manipülasyona dönmüş durumda.

Konudaki kartı geçtiğimiz ekimde amazondan 28.5 a 9 taksit aldım sonra xt neden olmasın diye açmadan iade ettim 33.5 a vatantan xt nitro almıştım halbuki biraz gereksiz kaçıyor düz 9070 nitro da çok iyi hafif uv ile o.c ile yaklaşır xt ye ama gerekte yok bana göre görüntü açısından nitro bir başka elimde 9070 xt red devil varken almıştım birde sistemi komple sattım şu an red devil ile devam :)
Ben ocakta aldım iki ay önce alsaydım aynı fiyattan xt nitro alırdım neyse artık :) pulse da çok iyi soğutma konusunda aralarında pek fark yok

9070 xt ile 9070 arasında 5 10 fps var hatta bazı oyunlarda yok bile oc ile bazı oyunlarda aynı fpsi alıyorum ve 70 80 watt az güç çekiyor xt ye göre

Yok ya geçen 9070xt asus prime 35k fiyata satıldı amazonda. 5k daha koyar onu alırım alcak olsam. 5k para değil artık. 9070 çok arada kalıyor alınacaksa xt versiyonu alınmalı..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alsata gitmez tabii birkaç ay sonra fiyatlar ne olur bilemeyiz.
Valla 6 taksit diye aldım ihtiyacım olduğundan değil en kötü iade ederim . Bilmiyorum 30 k 6 taksit mantıklı geldi 25’e satsam bile kardayım 6 ayın sonunda şu anki piyasa sabit kalırsa

Crimson Desert için Sapphire e mail attım cevap gelirse paylaşırım. Amazon satın alımları normalde kampanyaya dahil değil umarım hız cevaplarlar.
1776896418214.webp

RX 9070 Pulse ile bu kartın arasında ne kadar fark vardır ? Aradaki fark 4bin lira fazla vermeye değer mi?

RX 9070 Pulse ile bu kartın arasında ne kadar fark vardır ? Aradaki fark 4bin lira fazla vermeye değer mi?
Aman aman fark yok tabi biraz daha o.c li hali ancak görüntüsü üzerinden ben nitro tercih ederdim kasada şık duruyor kablo gizleme filan ama arada dediğiniz gibi 4k fark vermeye gerek yok gibi tamamen tercih meselesi

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Bir süredir Nitro+ XT sini bekliyordum güzel bir indirim olurmu diye kısmet buna imiş konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Ekran görüntüsü 2026-04-23 032206.webp

Yemedi

Ekler

• 1000119787.webp
    1000119787.webp
    65.4 KB · Hit: 47
Depodan aldığımı iptal ettim ihtiyacı olan varsa haberi olsun stoklara düşebilir tekrar.

Geri