Dolar sebebiyle değil de parça fiyatları artabilir işlemci ve ekran kartları risk altında şuan.bir şey olmaz bu savaş ortamında bile baskıladılar Doları.
Dolar sebebiyle değil de parça fiyatları artabilir işlemci ve ekran kartları risk altında şuan.bir şey olmaz bu savaş ortamında bile baskıladılar Doları.
amd ekran kartlarını şu kadar yükseltecek diye haber yaptılar gerçekten yükselenler var ama 41bin olan asus geçen 35 e düştü birşeyi yapıyorlar bakıyorlar alan yok gene getiriyorlar eski seviyelere bir şekilde. artık satış işi tamamen manipülasyona dönmüş durumda.Dolar sebebiyle değil de parça fiyatları artabilir işlemci ve ekran kartları risk altında şuan.
Ben ocakta aldım iki ay önce alsaydım aynı fiyattan xt nitro alırdım neyse artıkKonudaki kartı geçtiğimiz ekimde amazondan 28.5 a 9 taksit aldım sonra xt neden olmasın diye açmadan iade ettim 33.5 a vatantan xt nitro almıştım halbuki biraz gereksiz kaçıyor düz 9070 nitro da çok iyi hafif uv ile o.c ile yaklaşır xt ye ama gerekte yok bana göre görüntü açısından nitro bir başka elimde 9070 xt red devil varken almıştım birde sistemi komple sattım şu an red devil ile devam![]()
Valla 6 taksit diye aldım ihtiyacım olduğundan değil en kötü iade ederim . Bilmiyorum 30 k 6 taksit mantıklı geldi 25’e satsam bile kardayım 6 ayın sonunda şu anki piyasa sabit kalırsaYok ya geçen 9070xt asus prime 35k fiyata satıldı amazonda. 5k daha koyar onu alırım alcak olsam. 5k para değil artık. 9070 çok arada kalıyor alınacaksa xt versiyonu alınmalı..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alsata gitmez tabii birkaç ay sonra fiyatlar ne olur bilemeyiz.
Aman aman fark yok tabi biraz daha o.c li hali ancak görüntüsü üzerinden ben nitro tercih ederdim kasada şık duruyor kablo gizleme filan ama arada dediğiniz gibi 4k fark vermeye gerek yok gibi tamamen tercih meselesiRX 9070 Pulse ile bu kartın arasında ne kadar fark vardır ? Aradaki fark 4bin lira fazla vermeye değer mi?
Param olsada ben alsamDepodan aldığımı iptal ettim ihtiyacı olan varsa haberi olsun stoklara düşebilir tekrar.
amede yidirmezYemedi