❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 35.999 TL

Ya her tarafı nitro+ olsa ne olur beyler günün sonunda 9070XT.

4 lira fazlasına 5070 Ti varken bunu almak akıl işi değil.
Nitro + modelin 5070 ti de karşılığı minumum tuf serisi maksimum rog serisidir hal böyle olunca aradaki fiyat farkı 15-20k bandına çıkacaktır. Buda 9070xt nitro + ın elini oldukça güçlendirir.
Kendim 9070 Nitro + kullanıyorum ilk çıktığında kuponlar ile 30k ya denk getirmiştim kart limitlerine kadar -125 offset +10 limit 2800mhz+ bellekler ile görev yapıyor bu şekilde 9070xt model performansı alıyorum ve bunu sadece 240-250w ile yapıyorum.

Bir önceki nesilden hiç mi haberiniz yok dostum? 7900XT ve 4070 Ti Super denk kartlar fakat piyasa fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim. 2 ay önce DH forumda 24-25 lira civarına 7900XT nitro+ satmaya çalışanlar vardı hatta biri İzmir'den satıyordu 23 teklif ettim 23.500 dedi anlaşamadık aynı forumda giriş seviyesi 4070 Ti superler 29-30K dan rahatça satılıyordu işte bu yüzden modele falan aldanmayın isterse nitro+++++ olsun satarken hiç bir zaman Nvidia kadar değerini koruyamaz, fiyatlar bu kadar yakından hem saf güç olarak daha performanslı, hem ortalama 80-100W daha az güç tüketen, hem teknolojik olarak çok çok daha dolu hem de yıllar sonra bile fiyatını öldürmeyen 5070 Ti ı almak çok daha mantıklı.

Bana giren çıkan bir şey yok kim ne alırsa alsın, ben sadece uyarıyorum. Şu fiyatlardan 5070 Ti almayıp 9070XT alan zaten nasıl bir hata yaptığını yaşayarak acı şekilde tecrübe edecek.
Bırak alsinlar bu forum AMD fanboyu dolu 600 dolar msrp karta 900 dolar vermek isteyene dur demenin anlamı yok

Üst model alt model karşılaştırması yapanlar neyi düşünüyor onu anlamadım. En ucuz 9070 xt de en pahalısı da aynı performansı veriyor. Piyasadaki tüm modellerin soğutması da gayet iyi. O yüzden f/p odaklı kuracaksanız en ucuz modeli almak mantıklı. Şuan en ucuz model 34k olduğu için 2k daha verip her Nitro/Red devil gayet alınabilir. Msrp'nin bir anlamı yok. Bu kartın fiyatı bu şekilde kalır. Dünyanın her yerinde bu civarda fiyatları. Onun haricinde 5070 Ti her anlamda bu karttan daha iyi. 5070 Ti alabilecek parası olanların ona yönelmesini tavsiye ederim.

Bu nitronun tipi güzel sadece öyle çok üst düzey bir model değil.4k verip 5070ti phantom alırım soğutması bundan bile iyidir muhtemelen 9070xt çok güç çekiyor ,gayet güzel model.
1000058403.webp

Konudaki yorumlar tam bir facia. 9070 XT nitro+ modelini pulse modelle aynı keseye koyan mı dersin. Giriş segmenti olan kartlarla malzeme kalitesini aynı sanan mı dersin ne ararsan var. İlk olarak TUF'dan daha iyidir fakat bir ROG değildir ama bu kadarda ezmeye çalışmakda bi garip. Ben malzeme kalitesine önem veren biriyim. Nvidia'da ne zaman giriş segmenti bir kart alsam 2-3 yıla bellek modüllerinde ayrılmalardan kaynaklı VRAM sorunları yaşıyorum. Aynı şekilde müşterilerilerime de alırken aynı sorunları yaşadım (Özellikle Gigabyte giriş seviyesi ekran kartlarından çok fazla şikayet yaşadım. Sapphire ürünlerinde de Pulse için coil whine şikayetleri çok alıyorum. Nitro+ modellerinde yok diyemem fakat rahatsız edici bir seviyede olduğunu çok nadir gördüm. Üretilen üründen ürüne olabilecek bir durum.). İlla fiyat performansa kaçacağım diyen kişiler gitsin lütfen 4k daha versin en ucuzundan 5070 Ti alsın. 5070 Ti için bu ekran kartının dengi olan modeller neredeyse ROG modelleri diyebiliriz. Ona verene kadarda 5000 TL daha az verip en ucuz RTX 5080'i alabilirsiniz. Bu mantıkla bu işin hiçbir zaman sonu olmaz. Malzeme kalitesine göre ekran kartı almayacak kişiler gitsin bütçesinin en az yettiği modeli alsın. Burada Nitro+ modellerini alanları yadırgamasın.

Bu kart 36K, 5070 Ti 40K ne fark ediyor?

Ben diyorum ki bu paralara çıkıyorsanız 4K daha verin bari 5070 Ti alın bu kadar basit arada 10K yok. Her anlamda 5070 Ti fersah fersah daha iyi bir kart.
Her anlamda 5070 Ti fersah fersah daha iyi bir kart derken puhahhaha

rtx 5070 27-28k iken cidden 40k ya giriş model 5070ti övüyorsun hem de giriş model aralarında performans olarak 5070 ile 5070ti arasında %20 fark bile yok ek olarak nvida %99 super modelleri getirince bakalım hangisinin değeri daha çok düşecek 5070ti 50k lara satılırken aşırı pahalı dediğimde bana gülücük atıyordu forumdakiler :kekw:
ek olarak eski nesilin değer kaybının sebebi nvidia da mfg amd de fsr4 ün sadece yeni kartlara gelmesi 4xxx 7xxx çıkalı kaç yıl oldu bir zahmet değeri düşecek
Yanlış düşünüyorsunuz bence 40k olan örnek palit model 5070ti kartlarin soğutması tasarımı gayet güzel buna ek olarak deger kaybı ne olursa olsun amd de çok daha fazla oluyor sarı sitede 20dk bile fazla ama 20dk gezin nvdia amd eşdeğer kartları sıfır fiyatlarından ne kadar deger kaybetmiş görelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üst model alt model karşılaştırması yapanlar neyi düşünüyor onu anlamadım. En ucuz 9070 xt de en pahalısı da aynı performansı veriyor. Piyasadaki tüm modellerin soğutması da gayet iyi. O yüzden f/p odaklı kuracaksanız en ucuz modeli almak mantıklı. Şuan en ucuz model 34k olduğu için 2k daha verip her Nitro/Red devil gayet alınabilir. Msrp'nin bir anlamı yok. Bu kartın fiyatı bu şekilde kalır. Dünyanın her yerinde bu civarda fiyatları. Onun haricinde 5070 Ti her anlamda bu karttan daha iyi. 5070 Ti alabilecek parası olanların ona yönelmesini tavsiye ederim.
Hocam 5070ti iyi ama coil whine bunun haricinde kalitesiz malzeme piyasada satilma hızlarını hesaba katinca size hiç katılmıyorum alt modelle ust modellerde gayet bariz farkları var.

Son düzenleme:
Yanlış düşünüyorsunuz bence 40k olan örnek palit model 5070ti kartlarin soğutması tasarımı gayet güzel buna ek olarak deger kaybı ne olursa olsun amd de çok daha fazla oluyor sarı sitede 20dk bile fazla ama 20dk gezin nvdia amd eşdeğer kartları sıfır fiyatlarından ne kadar deger kaybetmiş görelim.
çok basit bir soru soracağım en ucuz 5070ti palit 40k ama 43 e asus tuf olsa asus tuf mu alırsın palit mi? Bu indirimi de değerli kılan üst segment modelin fiyatı şuan 33 altına 9070xt yok kart tuttu değer kaybı odaklı gidiyorsan iş başka yere gider 5070ti yerine 5070 alırsın %20 fazla performans için %40 daha fazla ödemek mantıklı mı? Bence değil (5070 ile 5070ti arasında ki fark %20)

4070ti fiyatları daha çok düştü ama siz bilirsiniz ek olarak 7700xt 7800xt gibi kartlarda değer kaybı yok doğru fiyattan alındıysa

çok basit bir soru soracağım en ucuz 5070ti palit 40k ama 43 e asus tuf olsa asus tuf mu alırsın palit mi? Bu indirimi de değerli kılan üst segment modelin fiyatı şuan 33 altına 9070xt yok kart tuttu değer kaybı odaklı gidiyorsan iş başka yere gider 5070ti yerine 5070 alırsın %20 fazla performans için %40 daha fazla ödemek mantıklı mı? Bence değil (5070 ile 5070ti arasında ki fark %20)

4070ti fiyatları daha çok düştü ama siz bilirsiniz
Hocam olayı çarpıtıyorsunuz ben bu yorumu sizin amd kartlarin deger kaybının az olduğunu ima ettiğiniz icin attim sizin yorumunuz bütçeye ve kalite algısı na göre değişir.

Konudaki yorumlar tam bir facia. 9070 XT nitro+ modelini pulse modelle aynı keseye koyan mı dersin. Giriş segmenti olan kartlarla malzeme kalitesini aynı sanan mı dersin ne ararsan var. İlk olarak TUF'dan daha iyidir fakat bir ROG değildir ama bu kadarda ezmeye çalışmakda bi garip. Ben malzeme kalitesine önem veren biriyim. Nvidia'da ne zaman giriş segmenti bir kart alsam 2-3 yıla bellek modüllerinde ayrılmalardan kaynaklı VRAM sorunları yaşıyorum. Aynı şekilde müşterilerilerime de alırken aynı sorunları yaşadım (Özellikle Gigabyte giriş seviyesi ekran kartlarından çok fazla şikayet yaşadım. Sapphire ürünlerinde de Pulse için coil whine şikayetleri çok alıyorum. Nitro+ modellerinde yok diyemem fakat rahatsız edici bir seviyede olduğunu çok nadir gördüm. Üretilen üründen ürüne olabilecek bir durum.). İlla fiyat performansa kaçacağım diyen kişiler gitsin lütfen 4k daha versin en ucuzundan 5070 Ti alsın. 5070 Ti için bu ekran kartının dengi olan modeller neredeyse ROG modelleri diyebiliriz. Ona verene kadarda 5000 TL daha az verip en ucuz RTX 5080'i alabilirsiniz. Bu mantıkla bu işin hiçbir zaman sonu olmaz. Malzeme kalitesine göre ekran kartı almayacak kişiler gitsin bütçesinin en az yettiği modeli alsın. Burada Nitro+ modellerini alanları yadırgamasın.
bu durumda asus 9070xt mi öneriyorsunuz sapphire nitro + mı yani hocam

Geri