❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 35.999 TL

bu durumda asus 9070xt mi öneriyorsunuz sapphire nitro + mı yani hocam
Hocam işin özeti kallavi soğutması kalitesi ust düzey urun istiyorsan butcen de varsa nitro+ al rakipsiz kalitede ama soğutması ortalama kalitesi ortalama f/p urun istiyorsan giriş seviyesi 5070ti

Hocam işin özeti kallavi soğutması kalitesi ust düzey urun istiyorsan butcen de varsa nitro+ al rakipsiz kalitede ama soğutması ortalama kalitesi ortalama f/p urun istiyorsan giriş seviyesi 5070ti
asus tuf 9070xt aldım neyse asusda iyidir sanırım :)

Kesinlikle hatta asus ürünler 2. Elde emin olun ekran kartı markalarinin çoğundan daha fazla ilgi görüyor kaça aldınız
az önce incehesapdan 36k ya çektim işte 9070xt.Sapphire nitro + da aynı fiyattı biliyorsunuz gönlüm asusdan yana oldu :)

az önce incehesapdan 36k ya çektim işte 9070xt.Sapphire nitro + da aynı fiyattı biliyorsunuz gönlüm asusdan yana oldu :)
Vallahi hocam nitro+ bir tık daha iyi ama emin olun kartı her gün elinize alıp bakmadığınız sürece anlamazsiniz hayırlı olsun güle güle kullanın bende palit 5070ti alicam inşallah

Vallahi hocam nitro+ bir tık daha iyi ama emin olun kartı her gün elinize alıp bakmadığınız sürece anlamazsiniz hayırlı olsun güle güle kullanın bende palit 5070ti alicam inşallah
2 gün önce palit 5070ti gamerock almıstım iptal ettim fiyatı fazla geldi 45k idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim elinizi çabuk tutmanızda fayda var burası türkiye her gün her şey pahalılanıyor.

2 gün önce palit 5070ti gamerock almıstım iptal ettim fiyatı fazla geldi 45k idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim elinizi çabuk tutmanızda fayda var burası türkiye her gün her şey pahalılanıyor.
Vallahi hocam hiçte emin olamıyorum açıkçası rx 9070xt kartlar 30 bin seviyelerine gerilerse onuda düşünürüm ama şuan çok aradayim.

Bu nitronun tipi güzel sadece öyle çok üst düzey bir model değil.4k verip 5070ti phantom alırım soğutması bundan bile iyidir muhtemelen 9070xt çok güç çekiyor ,gayet güzel model.

Övüyo mu sövüyo mu gömüyo mu hiç anlamadım

bu durumda asus 9070xt mi öneriyorsunuz sapphire nitro + mı yani hocam
Son seride TUF modellerde kullanılan bobinleri, diyotları ve bellek modülleri nitro+ modeliyle neredeyse benzer özelliklere sahip fakat nitro+ modelinde kullanılan soğutma mimarisi bi tık daha iyi. Ayrıca 12vhpwr kablo kullanıcısıysanız temiz bir görünümde sağlıyor bu sebeple temel tercihim nitro+ olur.

Güzel kart ısınmıyor gerçi bu kasanın hava akışı ile de alakalı bir durum. Hb den 9 taksitle 38 liraya almıştım. Çıkış fiyatı 36.400 lira. Fiyatı iyimiş nakit alacaklar için. Kartta cw sesi geliyor ama çok önemli değil kulaklık taktığım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,795
Üyeler
184,686
Son üye
Altay0505
Geri