❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 35.999 TL

Bir önceki nesilden hiç mi haberiniz yok dostum? 7900XT ve 4070 Ti Super denk kartlar fakat piyasa fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim. 2 ay önce DH forumda 24-25 lira civarına 7900XT nitro+ satmaya çalışanlar vardı hatta biri İzmir'den satıyordu 23 teklif ettim 23.500 dedi anlaşamadık aynı forumda giriş seviyesi 4070 Ti superler 29-30K dan rahatça satılıyordu işte bu yüzden modele falan aldanmayın isterse nitro+++++ olsun satarken hiç bir zaman Nvidia kadar değerini koruyamaz, fiyatlar bu kadar yakından hem saf güç olarak daha performanslı, hem ortalama 80-100W daha az güç tüketen, hem teknolojik olarak çok çok daha dolu hem de yıllar sonra bile fiyatını öldürmeyen 5070 Ti ı almak çok daha mantıklı.

Bana giren çıkan bir şey yok kim ne alırsa alsın, ben sadece uyarıyorum. Şu fiyatlardan 5070 Ti almayıp 9070XT alan zaten nasıl bir hata yaptığını yaşayarak acı şekilde tecrübe edecek.
rtx 5070 27-28k iken cidden 40k ya giriş model 5070ti övüyorsun hem de giriş model aralarında performans olarak 5070 ile 5070ti arasında %20 fark bile yok ek olarak nvida %99 super modelleri getirince bakalım hangisinin değeri daha çok düşecek 5070ti 50k lara satılırken aşırı pahalı dediğimde bana gülücük atıyordu forumdakiler :kekw:
ek olarak eski nesilin değer kaybının sebebi nvidia da mfg amd de fsr4 ün sadece yeni kartlara gelmesi 4xxx 7xxx çıkalı kaç yıl oldu bir zahmet değeri düşecek

Bir önceki nesilden hiç mi haberiniz yok dostum? 7900XT ve 4070 Ti Super denk kartlar fakat piyasa fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim. 2 ay önce DH forumda 24-25 lira civarına 7900XT nitro+ satmaya çalışanlar vardı hatta biri İzmir'den satıyordu 23 teklif ettim 23.500 dedi anlaşamadık aynı forumda giriş seviyesi 4070 Ti superler 29-30K dan rahatça satılıyordu işte bu yüzden modele falan aldanmayın isterse nitro+++++ olsun satarken hiç bir zaman Nvidia kadar değerini koruyamaz, fiyatlar bu kadar yakından hem saf güç olarak daha performanslı, hem ortalama 80-100W daha az güç tüketen, hem teknolojik olarak çok çok daha dolu hem de yıllar sonra bile fiyatını öldürmeyen 5070 Ti ı almak çok daha mantıklı.

Bana giren çıkan bir şey yok kim ne alırsa alsın, ben sadece uyarıyorum. Şu fiyatlardan 5070 Ti almayıp 9070XT alan zaten nasıl bir hata yaptığını yaşayarak acı şekilde tecrübe edecek.
Bu fiyatlar dediğin hangi fiyatlar? Giriş modellerle arada bu fiyata bakınca 5-6K kadar fark var.
Ha temelde 5K verilmez mi verilir ama bunu alan adam da yarın satmak için almıyor zaten, ortalama 5-6 sene kullandıktan sonra değeri düşse ne olur düşmese ne, o zamana zaten neyin ne edeceği belli değil. Bu kart 35, 5070TI 38K olsa o zaman başka. Herkes bütçesine göre f/p bakıyor sonuçta...

Bu fiyatlar dediğin hangi fiyatlar? Giriş modellerle arada bu fiyata bakınca 5-6K kadar fark var.
Ha temelde 5K verilmez mi verilir ama bunu alan adam da yarın satmak için almıyor zaten, ortalama 5-6 sene kullandıktan sonra değeri düşse ne olur düşmese ne, o zamana zaten neyin ne edeceği belli değil. Bu kart 35, 5070TI 38K olsa o zaman başka. Herkes bütçesine göre f/p bakıyor sonuçta...
Bu kart 36K, 5070 Ti 40K ne fark ediyor?

Ben diyorum ki bu paralara çıkıyorsanız 4K daha verin bari 5070 Ti alın bu kadar basit arada 10K yok. Her anlamda 5070 Ti fersah fersah daha iyi bir kart.

Bu kart 36K, 5070 Ti 40K ne fark ediyor?

Ben diyorum ki bu paralara çıkıyorsanız 4K daha verin bari 5070 Ti alın bu kadar basit arada 10K yok. Her anlamda 5070 Ti fersah fersah daha iyi bir kart.
5070TI zaten kötü değil, her zaman bi' tık önde zaten. Fakat burada bahsedilen şey ordaki giriş modelle, buradaki tepe modeli kıyaslamak.
O zaman o segmentte tepe modeli kıyasladığında arada 10K oluyor işte. Bazen 5K çok şey ifade eder, dediğim gibi tamamen bütçe işi.
TR ortamında iki gün sonra belki hiç birini şu anki fiyatlarda bulamayız.

Yokya az para verip taichi yada reddevil alırım

Pulse aldık aynı paraya iki hafta önce bu Tr parekendecilerinin yatacak yeri yok
35k ya pulse mı aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana bu fiyatlara çıkınca 4k daha koyup 5070ti almak daha mantıklı geliyor taksit avantajı da yok standart 3 taksit her yerde var.

Ya her tarafı nitro+ olsa ne olur beyler günün sonunda 9070XT.

4 lira fazlasına 5070 Ti varken bunu almak akıl işi değil.

En dandik 5070ti ile en iyi 9070xt kartı karşılaştırıyorsunuz. Nitro+ gibi A+ kalite 5070ti kaç lira? Rog 61bin tl cik!!!!!!. Nitro+ için 36bin bugünün kuru için iyi fiyat. Dolar 36tl iken nitro+ bu fiyatlardaydı.

Dolandırıcı. Genelde soru-cevap bölümünde biri numarasını ister o da virgül koyarak tel numarasını verir. Sanki kartla ilgileniyorlar da her an satılabilir izlenimi verir. Çok sık bu taktiği yapmaya başladılar dikkat edin. Bir eleman yeni üyelik açmış 3 tane ilan açmış hepsi çok uygun fiyat altına da aynı adam telefon no istemiş. Ben de bunu tespit edince ilanlarını silip yok oldu geçenlerde.
Millet açlıktan sağa sola saldırıyor 2.elde büyük paralarla elden alış veriş yapın sakın %10-15 altı olan ürünlere atlamayın hele böyle sıkıştım yandım bittim satıyorum satacam şimdi almaya geldi gelecekler deyip %40 fiyat düşünenlere asla...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,234
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri