❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 35.999 TL

Bi tane sarı sitede var 22.500'e de Denizli diyo.
Geçen aynı kişi Bayburt diye ilan açtı. Dolandırıcı mı anlamadım. 22.5 olsa alırdım direkt de İstanbul'dayım tanıdık yok diyor.

Geçen aynı kişi Bayburt diye ilan açtı. Dolandırıcı mı anlamadım. 22.5 olsa alırdım direkt de İstanbul'dayım tanıdık yok diyor.
dolandırıcı o geçende 7900 xtx i 20 bine benim yaşadığım yere koymuş garibim nüfusu az 200 binlik şehir diye hemen yazdım elden gelip alayım diye ilanı kaldırdı :d birde fix olayları var ilan onaylandıktan hemen sonra yan çardan gidip iletişim yazıyorlar main çardan tel no yazıyorlar soru cevap kısmına ki millet görüp arasın

PSU yetiyorsa net nitro alırdım ben asus tuf daha ucuz olsa belki onu tercih edebilirdim ama aynı fiyata net nitro benim tercihim olurdu
85 watt yeterli hocam daha karar veremedim ama bu indirimi kaçıramam alıcam birazdan

Dolandırıcı. Genelde soru-cevap bölümünde biri numarasını ister o da virgül koyarak tel numarasını verir. Sanki kartla ilgileniyorlar da her an satılabilir izlenimi verir. Çok sık bu taktiği yapmaya başladılar dikkat edin. Bir eleman yeni üyelik açmış 3 tane ilan açmış hepsi çok uygun fiyat altına da aynı adam telefon no istemiş. Ben de bunu tespit edince ilanlarını silip yok oldu geçenlerde.

850 olucak pardon

Dolandırıcı. Genelde soru-cevap bölümünde biri numarasını ister o da virgül koyarak tel numarasını verir. Sanki kartla ilgileniyorlar da her an satılabilir izlenimi verir. Çok sık bu taktiği yapmaya başladılar dikkat edin. Bir eleman yeni üyelik açmış 3 tane ilan açmış hepsi çok uygun fiyat altına da aynı adam telefon no istemiş. Ben de bunu tespit edince ilanlarını silip yok oldu geçenlerde.
Teşekkürler.
Zaten elden olmadıkça almam onda da denemeden veya kapalı kutu faturalı olmadıkça almam.
Kontrol etmiştim aynı numara bi Bayburttaydı, şimdi Denizli de ilan açmış evet

Performans olarak doğru ama tasarım ve model farkını da göz önünde bulundurmak lazım nitro serisi nvidia tarafında en üst segment kartlarda denk gaming x trio asus rog klasmanı. Fiyat performans olarak 9070-5070 kartların daha iyi olduğunu düşünüyorum XT ve Ti bence biraz abartılıyor.
Bir önceki nesilden hiç mi haberiniz yok dostum? 7900XT ve 4070 Ti Super denk kartlar fakat piyasa fiyatlarına bakmanı tavsiye ederim. 2 ay önce DH forumda 24-25 lira civarına 7900XT nitro+ satmaya çalışanlar vardı hatta biri İzmir'den satıyordu 23 teklif ettim 23.500 dedi anlaşamadık aynı forumda giriş seviyesi 4070 Ti superler 29-30K dan rahatça satılıyordu işte bu yüzden modele falan aldanmayın isterse nitro+++++ olsun satarken hiç bir zaman Nvidia kadar değerini koruyamaz, fiyatlar bu kadar yakından hem saf güç olarak daha performanslı, hem ortalama 80-100W daha az güç tüketen, hem teknolojik olarak çok çok daha dolu hem de yıllar sonra bile fiyatını öldürmeyen 5070 Ti ı almak çok daha mantıklı.

Bana giren çıkan bir şey yok kim ne alırsa alsın, ben sadece uyarıyorum. Şu fiyatlardan 5070 Ti almayıp 9070XT alan zaten nasıl bir hata yaptığını yaşayarak acı şekilde tecrübe edecek.

bu da alınabilir şahsen red devil modelini daha çok beğeniyorum ben
1748028126735.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,700
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri