Priskorsip
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
hocam denedim maraştan kısmak gerekiyor ben 3 taneli oluşturdum bile uğraşmadım ondanyanına 10 adeti ekle 0 tl oluyor classicolar
hocam denedim maraştan kısmak gerekiyor ben 3 taneli oluşturdum bile uğraşmadım ondanyanına 10 adeti ekle 0 tl oluyor classicolar
1 tane ekledim oldu 45dk ya geliriz diyo andahocam kesme dodnurma stokta yok olsa eklicem
1 kesme 10 classic 114 e ggeldi bendehocam denedim maraştan kısmak gerekiyor ben 3 taneli oluşturdum bile uğraşmadım ondan
boykot umrumuzda değilAlgida Unilever firmasına ait doğrudan boykottur, bilgilendirme amacıyla yazıyorum. Bedava fiyat olmadığı sürece almayın.
giriş yapmam indirim uygulanmaz 50 yl indirim var sadeceAlıntıyı görüntüle
Miss missss yazda geliyo tam
Hocam giriş yapmadıysan kampanya gözükmüyor bende de 600tlydi giriş yaptım kampanya geldi sepete belki de stok yoktur mağazada bilmiyorum farklı yakındaki migroslara dene
Boykot yapacak adam bedavada olsa almaz ki nasıl mantık buAlgida Unilever firmasına ait doğrudan boykottur, bilgilendirme amacıyla yazıyorum. Bedava fiyat olmadığı sürece almayın.
ya da ürünü parayla alıp tuvalete dökerler boykot kafası…Boykot yapacak adam bedavada olsa almaz ki nasıl mantık bu
![]()
Profil fotoğrafındaki kişi bile mezarında senin adına utandı, bari fotoğrafını değişte çizgin belli olsun.boykot umrumuzda değil![]()
Atatürkle boykotun ne alakası varProfil fotoğrafındaki kişi bile mezarında senin adına utandı, bari fotoğrafını değişte çizgin belli olsun.
aafiyet olsunBen boykot olduğu için aldım normalde almıyorum
Aynısı. Dün ırgat gibi çalıştım koltuktan kalkamıyorum şansa. burdaki mağazada hiç ürün olmuyomaalesef ben 3 km ötedeki marketten almaya gideceğim orda dağıtırım çocuklara