shotpoter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,391
Genelde no touch lasikler 45
Smile teknolojisi 80 tarzı oluyor ben indirimle 75 e anlaşmıştım smile için
Genelde no touch lasikler 45
Smile teknolojisi 80 tarzı oluyor ben indirimle 75 e anlaşmıştım smile için
Amerikada askerlere lasik yapıyorlar. Smile pro ile nekadar farkı var bilmiyorum.Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu.
No touch
Lasik
Smile pro(+30 bin tl farkı var.)
Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım.
Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Smile ı 30 bin tl farka rağmen yaptırmak çok mantıklı mı?
Amerikanın askerlere lasik yapma nedenini öğrenebilir miyim?Amerikada askerlere lasik yapıyorlar. Smile pro ile nekadar farkı var bilmiyorum.
Her askere yapılmıyor. Gözü bozuk olup lasik geçirmiş kişiler alınıyor. Kastettiğim şey buyduAmerikanın askerlere lasik yapma nedenini öğrenebilir miyim?
Darbeye karşı en dayanıksız o diye biliyorum.
Tabi yinede ikisinden birini geçirmiş ve yıllardır o şekilde yaşayan kişilerin yorumu daha önemli. Ben sadece çok fark olmayacagini düşündüğüm için söyledimHer askere yapılmıyor. Gözü bozuk olup lasik geçirmiş kişiler alınıyor. Kastettiğim şey buydu
58 bine yaptirmistikHocam fiyat nedir, bi 50 varmı? Ozaman lasikte 30 falan olsa gerek?
Bende InsaAllah 1 2 seneye yaptıracağım ama gayme yok şuanda :d
2025 Nisanın 3. haftasında antalya dünyagöz hastanesi başhekim hocamız ( ismini unuttum ) i-lasik ameliyatı önerdi gözlerime.Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu.
No touch
Lasik
Smile pro(+30 bin tl farkı var.)
Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım.
Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Smile ı 30 bin tl farka rağmen yaptırmak çok mantıklı mı?