Göz Çizdirme Deneyimlerinize İhtiyacım Var.

Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu.
No touch
Lasik
Smile pro(+30 bin tl farkı var.)
Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım.
Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Smile ı 30 bin tl farka rağmen yaptırmak çok mantıklı mı?
Amerikada askerlere lasik yapıyorlar. Smile pro ile nekadar farkı var bilmiyorum.

Amerikanın askerlere lasik yapma nedenini öğrenebilir miyim?
Darbeye karşı en dayanıksız o diye biliyorum.
Her askere yapılmıyor. Gözü bozuk olup lasik geçirmiş kişiler alınıyor. Kastettiğim şey buydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her askere yapılmıyor. Gözü bozuk olup lasik geçirmiş kişiler alınıyor. Kastettiğim şey buydu
Tabi yinede ikisinden birini geçirmiş ve yıllardır o şekilde yaşayan kişilerin yorumu daha önemli. Ben sadece çok fark olmayacagini düşündüğüm için söyledim

Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu.
No touch
Lasik
Smile pro(+30 bin tl farkı var.)
Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım.
Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Smile ı 30 bin tl farka rağmen yaptırmak çok mantıklı mı?
2025 Nisanın 3. haftasında antalya dünyagöz hastanesi başhekim hocamız ( ismini unuttum ) i-lasik ameliyatı önerdi gözlerime.
Sol -2.25 Sağ -2.50 göz numarasına sahiptim uzağı göremiyordum.
Yaklaşık 2-3 dakika kadar sürdü operasyon zaten damla damlatıyorlar lazerin altına girmeden önce kesinlikle herhangi bir acı duygu hissetmiyorsunuz sadece gözleriniz çok bulanık ve gördüğünüz çercevenin ortasında ki lazere odaklanmak dışında herhangi bir şey yapmıyorsunuz.

2 Etaptan oluşuyor bende o şekilde oldu.
1. Etapta korneayı kaldırdığını söyledi, 2. Etapta lazer ile göz numaramı sıfırladığını söyledi özet olarak.
Hastaneden toplamda 10-15 dakika içerisinde çıktım. Çıktıktan sonra mükemmel bir acı ve yanma olacağını söyledi aynı şekilde oldu ( en son markete girip dondurma dolaplarında gözlerime soğuk hava gelsin diye ağlıyordum yaş 24 )
Aynı gün öğlene kadar damla kullandım akşam da çıkıp kaskımı takıp motorumu sürdüm :) 1 Sene oldu çok şükür herhangi bir problem yaşamadım 1 ay önce kontrole gittim ameliyatın gayet başarılı geçtiğini 2. kez kontrole gelmeme bile gerek kalmadığını bildirdi.

Teşekkürler Antalya Kepez Dünyagöz Hastanesi ve operasyonu gerçekleştiren Hocamız <3

Not: 45 Bin tl ödeme yaptım total olarak.

Geri