Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu alacağım gibi duruyor. Bir de şöyle bir sistem buldum. Benim kartıma 6 ay taksit yapıyor fakat yarın Axess Card için başvurmayı planlıyorum. Eğer olursa bu sistemde mantıklı geldi. Olursa bunu mu alayım yoksa attığınızı mı? (32 GB RAM'li hali)
Hocam buda güzel ama bununda bence güç kaynağını değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.

Hocam buda güzel ama bununda bence güç kaynağını değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.
Tamamdır hocam yarın zaten yine yazarım başvuruya göre. Birde hocam Thermalright Frozen Magic, Frozen Infininty ve Peerless Assasin 140 digital arasında frozen magic seçme sebebiniz neydi? Bilmediğimden soruyorum.

Tamamdır hocam yarın zaten yine yazarım başvuruya göre. Birde hocam Thermalright Frozen Magic, Frozen Infininty ve Peerless Assasin 140 digital arasında frozen magic seçme sebebiniz neydi? Bilmediğimden soruyorum.
Şundan dolayı hocam. Genelde insanlar hava soğutma sevmiyor şahsen ben daha çok seviyorum. Peerles'i o yüzden eledim. Diğer iki sıvı soğutma arasındada hem daha uygun fiyatlıydı hemde ARGB desteği olduğu için onu seçtim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde gaming gen tr deki sistemi alırsanız PRAGMATA oyunu da hediyeymiş galiba onu da almayı unutmayın. Steamde ön siparişte 45 dolar değerinde bir oyun.

Şundan dolayı hocam. Genelde insanlar hava soğutma sevmiyor şahsen ben daha çok seviyorum. Peerles'i o yüzden eledim. Diğer iki sıvı soğutma arasındada hem daha uygun fiyatlıydı hemde ARGB desteği olduğu için onu seçtim.
hocam estetik konusunda hiç bir sıkıntım yok. r7 7800x3d sıcak çalıştığından dolayı performans konusunda en iyisi hangisiyse onu almak isterim. Sıvı soğutucularda pompa sıkıntısı ya da ısı transferi kısıtından dolayı soğutmayı tam yapamıyorsa kule tipi soğutucu da alırım farketmez aslında. Performans konusunda en iyisi olan hangisidir hocam?

Hocam bire gaming gen tr deki sistemi alırsanız PRAGMATA oyunu da hediyeymiş galiba onu da almayı unutmayın. Steamde ön siparişte 45 dolar değerinde bir oyun.
Sağolun hocam :) unutmam

hocam estetik konusunda hiç bir sıkıntım yok. r7 7800x3d sıcak çalıştığından dolayı performans konusunda en iyisi hangisiyse onu almak isterim. Sıvı soğutucularda pompa sıkıntısı ya da ısı transferi kısıtından dolayı soğutmayı tam yapamıyorsa kule tipi soğutucu da alırım farketmez aslında. Performans konusunda en iyisi olan hangisidir hocam?

Sağolun hocam :) unutmam
Valla hocam sana şu daha iyi soğutur dersem bi tarafımdan sallamış olurum ama şahsen kendime alıyor olsaydım peerless assasini alırdım hemde sıcaklık değerlerinide görebilirsiniz 140mm fanları var estetik derdiniz yoksa bence onu alın.

Peerles Assasin 120SE soğutuyorsa bu her türlü soğutur fanlarının biri 140mm çünkü.

Tamamdır hocam sağolun bilgileriniz için

Geri