🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ekler

• IMG_1839.webp
    IMG_1839.webp
    128.6 KB · Hit: 108
Razer ürünlerinin hep puanları düşük oluyor bir tık. 4.5 yıldız üstü yoruma sahip ürünü yok gibi bir şey kronik sorunları var sanırım çoğu ürününde ya da benim bilmediğim başka bir şey var sanırım ?

Bu Razer eskiden hep premium müşteriyi hedef alıp markayı öyle konumlandırırdı ne zaman böyle ucuz ekipmanlar üretti gözümden düştü benim. Eskiden bir arkadaşımda Razer olduğu zaman imrenirdim.

Razer ürünlerinin hep puanları düşük oluyor bir tık. 4.5 yıldız üstü yoruma sahip ürünü yok gibi bir şey kronik sorunları var sanırım çoğu ürününde ya da benim bilmediğim başka bir şey var sanırım ?

Razer in çoğu ürününü kullandım kullanmadığım ürünü yok denecek kadar azdir hepte sorun yasamisimdir bir şekilde
Servis işi cozmustur
Ama halen Razer ürünü almaktan vazgeçmedim

Razer in çoğu ürününü kullandım kullanmadığım ürünü yok denecek kadar azdir hepte sorun yasamisimdir bir şekilde
Servis işi cozmustur
Ama halen Razer ürünü almaktan vazgeçmedim
razerden rgb mouse arıyorum. basilik v3 ve cobra pro kullandım ele uygun gelmedi beğenmedim..

5080 60a geldi, 60k para bağlayıp 64e koymuş fiyat kötü değil de neden aldın 4k kar için onu anlayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://shbd.io/s/jF08RIXf 😀

Depo ürünleri heralde bunlar
Hepsi depo ürünü ve işin garibi çok düşük kar marjı ile satıyor.

5080 60a geldi, 60k para bağlayıp 64e koymuş fiyat kötü değil de neden aldın 4k kar için onu anlayamadım.

ipadler 12.5 tan düşüyordu

Satamiyor baksana 1 ay olmuş nerdeyse 5080 ilanı

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Geri