Yurda Masaüstü Götürmek Sorun Çıkarır Mı?

ChaedauX

80+
Reaksiyon skoru
3
Burs alıp özel üniversitenin yurtlarında veya İstanbul devlet yurtlarında kalmayı düşünüyorum. 4 kişilik odada kalmayı düşünüyorum. Masaüstü götebilir miyim? Çalınması hasar görmesi vs sorun olur mu?

eğer deneyimleyen vs varsa ya da tanıdıklardan duyan ona göre laptop alacağım.

Oda arkadaslarina bagli. 4 kisilik ozel yurtta bir arkadasim masaustu kullaniyordu. Zaten odamizin kapisini kitleyebiliyorduk. Senin yurtta bu imkan var mi bilmiyorum. Diger arkadas cogunlukla odada kaliyordu. Senin kalacagin yurtta durum nedir bilmiyorum onu ogren ona gore davran.

Her zaman aynı olur muhtemelen şaşmaz
-Kanka ram nerde
Ne rami oğlum bu fiyatlarda
-Kanka kasanın rami
Hee onu bilemem senin zimmetine o
-Ofofof suç duyurusu mu yapsam
(Arkadan gülüşür)
AHAHAH şaşkın çocuk yurda masaüstü getirirsen olacağı bu

valla dolaba at kitle şeklinde bi laptop kullanırsın yoksa masaüstü zor, bi arkadaşım ayrı eve çıkıp öyle taşımıştı pcsini vb vb

Burs alıp özel üniversitenin yurtlarında veya İstanbul devlet yurtlarında kalmayı düşünüyorum. 4 kişilik odada kalmayı düşünüyorum. Masaüstü götebilir miyim? Çalınması hasar görmesi vs sorun olur mu?
Bizim üniversite (özel) yurdunda sorun olmuyor ama kyk sıkıntı olabilir.

Sürekli aklın pcde kalır. Kimseye güvenemezsin bu devirde 4 kişilik bir odada 4 kişiden birinin bile hırsız olmaması çok düşük bir ihtimal. Calmazlarsa bile kıskançlıktan zarar veren bile olur.

Birinin laptopunu bile uyurken çalmışlardı geçen bir yerde duymuştum. Masaüstünde her şey başa gelebilir tabi yurdun kitleye de bağlı biraz.

Arkadaşım dronunu götürmüştü çalarlar diye korkudan okula getiriyordu öyle söyleyeyim.

Kampüste uçurunca güvenliğe yakalandı 😀

Geri