çift başlıklı al yeni geldi hem indirimdeyakın bi arkadaşımdan wraith w60 aldım fakat kablosunu kaybetmis çok pahalı olmicak şekilde ve klavyenin özelliklerini kısmicak şekilde bi kablo önerir misiniz?
ne kadar link atarmısın bu arada wraith olması önemli değilçift başlıklı al yeni geldi hem indirimde
1050 tl kargo ile beraberne kadar link atarmısın bu arada wraith olması önemli değil
Link atmak günah galiba, ben gireyim yine de günaha.ne kadar link atarmısın bu arada wraith olması önemli değil
ulugames.com.tr
üstekinin fiyatı çok hoşuma gitti alırımLink atmak günah galiba, ben gireyim yine de günaha.
![]()
Hm Lab 8000Hz RGB Kablo
Hmlab 8000Hz destekli RGB Type-C Kabloları Şimdi Ulugameste satışta! 1.5m ve 15cm olmak üzere iki farklı uzunluk!RGB Aydınlatmaulugames.com.tr
![]()
Wraith Çift Başlıklı Kablo [Ön Sipariş]
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com