Oyun için IEM Kulaklık Önerisi 10000 TL

Teşekkür ederim hocam, bu bütçede ses kartı da alabileceğimi düşünüyorum. Öneride bulunabilir misiniz kulaklıkla beraber?
Kulaklıktan anlarım ancak ses kartından anlamam o yüzden önermiyorum hocam kusura bakma

Ben iem: moondrop chu2, 7hz zero 2 ve 7hz sonus kulandım kulak üstü olarakta dt990 pro ses kartı olarakta shound blasterx g6 7hz zero 2 ile 7hz sonuz arasında pek fark yok tek farki hissettiğim sonusta ayrı bas sürücüsü var basları daha temiz ses kartı olarakta Razer THX Spatial USB DAC 7.1 Ses Karti da kullandim aralarında cok fark göremedim. Oyunlar için ideal zero 2 ve razer ses kartı

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Simgot Supermix 4 modeline gitmeye karar verdim ve sipariş ettim 9000 Tl’ye. Yanında da Kiwi Ears AD1 DAC/AMP ses kartını sipariş ettim iş görmesi açısından, umarım memnun kalırım.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Simgot Supermix 4 modeline gitmeye karar verdim ve sipariş ettim 9000 Tl’ye. Yanında da Kiwi Ears AD1 DAC/AMP ses kartını sipariş ettim iş görmesi açısından, umarım memnun kalırım.
Hocam hayırlı olsun. Ufak çaplı bir inceleme bekliyoruz😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam oyun için IEM alıcam diye girdi aklına girdiler Supermix 4le çıktı 😆

Hocam hayırlı olsun. Ufak çaplı bir inceleme bekliyoruz😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam oyun için IEM alıcam diye girdi aklına girdiler Supermix 4le çıktı 😆
Hocam elime geçsin yapacağım ilk iş. Cidden bende beklemiyordum, bütçe olarak düşükten başlamıştım ama araştırdıkça yukarı çıktım. En son EM6L bakıyordum, sonra bir anda Supermixlerin 9000 TL’ye düştüğünü gördüm dayanamadım aldım onu. Dediğim gibi asıl önemsediğim oyun performansı ve konfor, kısa bir süre denedikten sonra incelemesini yapacağım umarım 🤣.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri