kyemre058
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,228
Hayırlı olsun hocam. Ne aldınız acabaKatkılarınız için teşekkür ediyorum, ihtiyacım olan ürünlerin hepsini aldım. Lütfen tartışmayın hiç gerek yok böyle şeylere.
Hayırlı olsun hocam. Ne aldınız acabaKatkılarınız için teşekkür ediyorum, ihtiyacım olan ürünlerin hepsini aldım. Lütfen tartışmayın hiç gerek yok böyle şeylere.
Teşekkür ederim. sizin attığınız linkteki ramleri aldım attığınız sitede sorun vardı oradan alamadım, itopya'dan aldım. 2 saatten fazla iki sitede de sorun verdi sonrasında bilgisayar değişince kabul etti. şimdi 7800x3d işlemcisi için kule tipi soğutma bakıcam, internette yazılanlara göre stok fan yetmiyormuş.Hayırlı olsun hocam. Ne aldınız acaba
En performanslı ve bütçe dostu iki seçeneğiniz varTeşekkür ederim. sizin attığınız linkteki ramleri aldım attığınız sitede sorun vardı oradan alamadım, itopya'dan aldım. 2 saatten fazla iki sitede de sorun verdi sonrasında bilgisayar değişince kabul etti. şimdi 7800x3d işlemcisi için kule tipi soğutma bakıcam, internette yazılanlara göre stok fan yetmiyormuş.
Evet bende Phantom Spirit 120SE'yi düşünüyordum bu ürün sanırım uzun süre idare eder beni.En performanslı ve bütçe dostu iki seçeneğiniz var
Phantom Spirit 120SE ve Peerless Assasin 120SE çok benzerdirler ama phantom spiritte 7 bakır boru var peerleesta 6.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Phantom bir tık daha sessiz olabilir.