Sosyal birisi olsamda ilişkim yok

Reaksiyon skoru
0
Ben 8. Sınıf bir öğrenciyim lgshazırlık var derslerim falan iyi sosyal birisiyim (nerdeyse herkesle arası iyi denilebilecek kadar) arkadaşım olan kızlarda var fakat ciddiye geçmek istiyorum bu okul yılında olmasa bile lisede bir sevgilim olmasını istiyorum daha önce bana açılan oldu şuanda da sanırım birisi hoşlanıyor benden fakat şuana kadar hiç olmadı ne önerirsiniz bu konuda

Daha önünde koca bir yol var bunları çok kafaya takmayıp derslerine odaklanman lazım liseden mezun oluyorum bende merak etme illa ki olacaktır hemen olmasa bile olacak geçici sevgililer yerine ileride 1 tane olur ömrünün sonuna kadar onunla yaşarsın ama önceliğin onunla yaşayacağın hayatının iyi olması için iyi bir eğitim ile iyi bir işe girmek hayatını kurtarmak olsun

Zaten dediğim gibi derslerim iyi hedeflerim var fakat arada bunları da düşünüyorum

Zaten dediğim gibi derslerim iyi hedeflerim var fakat arada bunları da düşünüyorum
sevgi üzerine düşünmen çok doğal. çünkü sevmek, sevilmek bir ihtiyaç. ama sosyal olmama rağmen neden olmuyor diye düşünme. böyle şeyler bekleyince değil zamanı geldiğinde, olması gerektiğinde olur. eksikmiş gibi sorunmuş gibi düşünme. lgs sınavında başarılar dilerim.

İnsan sosyal varlık sevmek sevilmek ister senin de hakkın, ileride düşünürsün ama böyle şeyleri kafana aşırı takma. Zamanı geldiğinde nasibin seni bulur elbet. Gez eğlen hayatını yaşa dostum.

Ben 8. Sınıf bir öğrenciyim lgshazırlık var derslerim falan iyi sosyal birisiyim (nerdeyse herkesle arası iyi denilebilecek kadar) arkadaşım olan kızlarda var fakat ciddiye geçmek istiyorum bu okul yılında olmasa bile lisede bir sevgilim olmasını istiyorum daha önce bana açılan oldu şuanda da sanırım birisi hoşlanıyor benden fakat şuana kadar hiç olmadı ne önerirsiniz bu konuda
Yukarda denilenlerin aynısını demeye gelmiştim zaten :D bir de şunu ekleyeyim 8. sınıfsın güzel kardeşim senin sevgili ile ne işin var ? daha lise var orada bol bol sevgilin olacaktır merak etme.

Geri