Kriz yok ddr4 8 gb ram 2450 tl

sakralkaf

80+
Reaksiyon skoru
90
Yanlış Bilgilendirme
Kriz mriz yok ddr4 ram 2450 tl . Bircok alisveris sitesine bakin benzer fiyatlar. Ornek https://www.jetklik.com/urun/walram-ddr4-8gb-3200mhz-udimm-pc-ram-2238

Daha 3 hafta once 16gb ddr4 ram 5000 tl id8 incede. Gecenki donanimarsivi videosunda vatanin ddr4 ve ddr5 fiyatlarida ortada. Bu fiyatlar dusecek acele etmeyin. Nisan basinda pcbuilder yt kanalinda da fiyatlarin dustugu belirtilmisti. Bize 2-3 ay rotar li geliyor fiyatlar ne hikmetse

Kriz mriz yok ddr4 ram 2450 tl . Bircok alisveris sitesine bakin benzer fiyatlar. Ornek https://www.jetklik.com/urun/walram-ddr4-8gb-3200mhz-udimm-pc-ram-2238

Daha 3 hafta once 16gb ddr4 ram 5000 tl id8 incede. Gecenki donanimarsivi videosunda vatanin ddr4 ve ddr5 fiyatlarida ortada. Bu fiyatlar dusecek acele etmeyin. Nisan basinda pcbuilder yt kanalinda da fiyatlarin dustugu belirtilmisti. Bize 2-3 ay rotar li geliyor fiyatlar ne hikmetse
Hacı sen ne anlatıyon bu indirim mi

Hacı sen ne anlatıyon bu indirim mi
Valla sistemlere bakiyorum gecen sene dolar kuru yuzde 25 artmis. Ram 1000 tl imis su an 1250 tl olmasi gerekir. Sistemler 4060 20 bin tl 16 gb ram 2500 tl. Su an 16 gb ram 5000 tl olsa muadil 5050 sistem 22.5 degil hadi maks 25 diyeyim kafan bi yuzde 25 fark daha koydum. Masallah 35den satiyor firmalar. Bu fark nereye gidiyor anlamsiz bi abarti var yani. Kriz mriz yok. Vatanda ram fiyatlarini gorduk zaten gecen haftaki videoda donanimarsivi cocuk kendi topladiydi bilgisayari. E sistem alirken bakiyorum yanina ram koymus 8 gb ddr4 5000 tl yazmis, akakcede bakiyorum 3250 tl ye var. Bu adam 2450 demis yani daha ne krizi ne bahanesi . Piyasa full 8x2 sistem su anda sacma sapan fiyatlar

Valla sistemlere bakiyorum gecen sene dolar kuru yuzde 25 artmis. Ram 1000 tl imis su an 1250 tl olmasi gerekir. Sistemler 4060 20 bin tl 16 gb ram 2500 tl. Su an 16 gb ram 5000 tl olsa muadil 5050 sistem 22.5 degil hadi maks 25 diyeyim kafan bi yuzde 25 fark daha koydum. Masallah 35den satiyor firmalar. Bu fark nereye gidiyor anlamsiz bi abarti var yani. Kriz mriz yok. Vatanda ram fiyatlarini gorduk zaten gecen haftaki videoda donanimarsivi cocuk kendi topladiydi bilgisayari. E sistem alirken bakiyorum yanina ram koymus 8 gb ddr4 5000 tl yazmis, akakcede bakiyorum 3250 tl ye var. Bu adam 2450 demis yani daha ne krizi ne bahanesi . Piyasa full 8x2 sistem su anda sacma sapan fiyatlar
Hocam genede etmez hem ecc ram hemde markası pek bilindik değil zaten ayda bir ram indirimleri geliyor

Daha saçma yazı gelene kadar en saçma yazı bu oldu. Hangi dayanak size bu yazıyı yazdırdı? Şu an her şey bu seviyede ilerler ve farklı durumlar ortaya çıkmadığı sürece 2027 yılının 2. çeyreğine (seneye bu zamanlar) kadar ram fiyatlarında bir düzelme olması beklenmiyor.

Yazdığınız "Kriz mriz yok" saçma yazısının "Dünya aslında düz, Nasa bizi kandırıyor." cularla aynı seviyede olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan arkadaşlar bu videoyu izlesin.

Son düzenleme:
Daha saçma yazı gelene kadar en saçma yazı bu oldu. Hangi dayanak size bu yazıyı yazdırdı. Şu an her şey bu seviyede ilerler ve farklı durumlar ortaya çıkmadığı sürece 2027 yılının 2. çeyreğine (seneye bu zamanlar) kadar ram fiyatlarında bir düzelme olması beklenmiyor.

Yazdığınız "Kriz mriz yok" saçma yazısının "Dünya aslında düz, Nasa bizi kandırıyor." cularla aynı seviyede olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan arkadaşlar bu videoyu izlesin.

Valla seninki sacma. Benim dedigim videoyu koysaydin en azindan sacmalamamis olabilirdin. Zaten yorumda yazmazdin o nedenle o da

Ne anlatıyon dayı

eylul ayinda 16gb ddr4 930tlye dusmustu.
Zaten sirf millet cin den ucuza getirmesin diye ota pusuruge gumruk vergisi koyup onunu tikadilar sonrada sacma fiyatlara kaldik. Millet kriz var diye alimi durdurunca daha da zarar ediyor firmalar. Bu seferde kriz bahanesiyle fiyatlari artiriyorlar. Tuketici guveni falan kalmiyor sonucta. Ulkede asgari ucret belli adam elimdeki yeter diyip ugrasmiyor almiyor bile. Ha belli kesim var gozu kapali herseyi aliyor antidepresani basarsan topluma malesef durak yok. Misal vw satislari rekor kiriyor. Almanyaya bakiyorsun motor tsi sorunlu, sanziman dsg sorunlu. Elin almani bile almiyor bizimkiler saldiriyor. Ilaclarin etkisi bence

beşiktaş alanya maçından sonra tineri fazla kaçırmış

Geri