🔥İndirim Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 19.999tl

bilmiyorum öncesinde bi oppo bide xiomai cihaz kullandım bi süre sonra hantallaşma oldu dönemine göre de iyi cihazlar kullandım bide...
bu hantallaşma işini hiç bir android üreticisi çözemedi, samsung cihazlarda dahi oluyor. Eskiye göre çoğu marka çok ilerleme kaydetti ama hala apple önde.

bu hantallaşma işini hiç bir android üreticisi çözemedi, samsung cihazlarda dahi oluyor. Eskiye göre çoğu marka çok ilerleme kaydetti ama hala apple önde.
samsung falan gene iyi yol kat etti s serisinde çok bişi olmuyor da apple bu işin son noktası yani.

samsung falan gene iyi yol kat etti s serisinde çok bişi olmuyor da apple bu işin son noktası yani.
buyuk android updatelerinden sonra (14ten 15e 15ten 16ya gibi) factory reset atarsaniz hantallasma olmuyor.

Örn: şu an kullandigim realme 12+ android 14ten 16ya geçti herhangi bir hantallaşma yok. çünkü factory reset attim buyuk updatelerden sonra

buyuk android updatelerinden sonra (14ten 15e 15ten 16ya gibi) factory reset atarsaniz hantallasma olmuyor.

Örn: şu an kullandigim realme 12+ android 14ten 16ya geçti herhangi bir hantallaşma yok. çünkü factory reset attim buyuk updatelerden sonra
Buna niye mecbur kalıyoruz ki yani

cihaz 2024 cıkıslı, 5k pil var ,malzeme kalitesi biraz düsük.512/12 olması büyük artı.20k bandında geziyor zaten fiyatı öyle sıcak fırsatlık bi durum göremedim.
güncel cihaz bunu önerebilirim 8/256 olsada ekranı ve piliyle süper cihaz 20k bandına en f/p sanıyorum bu ürün benim gözüm honor win modelinde dısardan bi yakınım gelirse aldırmaya calısacagım ekranı 185hz ve 10k pil var ....

Çözemezler çünkü sistemin temeli o zaten cache tutarak çalışıyor dalwik dw cache sistemini incelerseniz androidin çalışma mantığını anlatıyor basitçe önbelleğe alıp sistem çalışıyor belli bi süre sonra şişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,749
Üyeler
192,788
Son üye
BudgetGamer
Geri