GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,157
Kullanan adam her zaman haklıdır hocam benim yorumum kağıt üstünde ısınıyor diyorsa alınmazHocam dün paylaştığın ssd için çok ısınıyor diyorlar alınır mı sence
Kullanan adam her zaman haklıdır hocam benim yorumum kağıt üstünde ısınıyor diyorsa alınmazHocam dün paylaştığın ssd için çok ısınıyor diyorlar alınır mı sence
Sata ve ram e göre kullandıkça ömürleri diğerlerine nazaran daha hızlı sağlıkları eriyor batarya gibi ondan dedimKısa derken hocam?
Tbw yüksek ssd yi bizim gibi ev kullanıcıları kolay kolay öldüremez hocamSata ve ram e göre kullandıkça ömürleri diğerlerine nazaran daha hızlı sağlıkları eriyor batarya gibi ondan dedim
GEN 5 M2 DÜŞÜNENLER BAKABİLİR![]()
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 NVMe M.2 2280 Gen5 SSD 10000MB Okuma / 7900MB Yazma | ITOPYA
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 NVMe M.2 2280 Gen5 SSD 10000MB Okuma / 7900MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile LVD10Z001TG8 ITOPYA'dawww.itopya.com
bence ikinci elde daha mantıklı seçenekler bulabilirsiniz benceAlınır mı ne diyorsunuz?
sizin SSD hangi marka /model ?Alıntıyı görüntüle
Vatan bi m2 indirimi patlatsa süper olur benim m2 yavaştan şehit oluyor
sizin SSD hangi marka /model ?
Alınır.GEN 5 M2 DÜŞÜNENLER BAKABİLİR![]()
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 NVMe M.2 2280 Gen5 SSD 10000MB Okuma / 7900MB Yazma | ITOPYA
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 NVMe M.2 2280 Gen5 SSD 10000MB Okuma / 7900MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile LVD10Z001TG8 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kioxia markanin bazi urunlerinde bu sorun daha yaygin galiba. Bir tanidigim isyeri serverlarinda bu markanin ssdlerini kurmus ve kisa surede bozuldular diyip tavsiye etmiyordu, her modeli ayni olmayabilir tabi.Alıntıyı görüntüle
Şu modelden G2'den de eski üretimi bitti
sistemde 3 tane depolama var bi bu bi 870 evo bide wd blue hdd sadece kioxianın ömrü %90dan aşşağıda diğerleri çiçek gibiKioxia markanin bazi urunlerinde bu sorun daha yaygin galiba. Bir tanidigim isyeri serverlarinda bu markanin ssdlerini kurmus ve kisa surede bozuldular diyip tavsiye etmiyordu, her modeli ayni olmayabilir tabi.
Ben SSDde Samsung ve WD urunlerine bakarim. Samsungun sorun cikan bazi urunlerinde firmwarele duzelttiler.
2015 ya da 2016da aldigim Samsung 850 Evo da %98de.sistemde 3 tane depolama var bi bu bi 870 evo bide wd blue hdd sadece kioxianın ömrü %90dan aşşağıda diğerleri çiçek gibi