Yardım 2026’DA AMD KARTLARDA SORUN YAŞAYAN VARMI, ALINIR MI?

Swolziy

80+
Reaksiyon skoru
0
2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?

Son düzenleme:
6000 serisi hiç kullanmadım 9060 xt ve 9070 kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım

9070 21 gun kullandım şuan 9070xt kullanıyorum bir sorun yok sadece undervolt denemelerin de crash aldım oda normal

2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı?
Ryzen 5 3400G kullandım. RX 6600 kullandım. RX 6800 XT kullandım. Şimdi de RX 9070 XT kullanıyorum. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım.

9060xt kullanıyorum . 1 tane crash yedim 5saniyelik o da windows yüzünden sanırım

2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
amd her zaman nvidiadan ucuzdur hocam sıfırlarıda aynı

yaklaşık 1 aydır 6950 xt kullanıyorum ilk sisteme taktığım gün bi kaç kere watmann yedi oda muhtemelen kurulma aşamasından dolayı o gün haricinde hiçbir sorun olmadı ama nvidia ekran kartları ile arasında görüntü kalitesinde bana göre bariz fark var, öznel olarak aradaki fiyat farkını ödeyip nvidia almaya değmez bütçe sıkıntın yoksa nvidia al geç

9000 serisi fsr 4 ile fena değil, bir süre 6900xt kullandım teknik problem görmedim ama fsr 3 olduğu için kesinlikle önermiyorum. 4k da bile çamur yapıyor görüntüyü.

Amd kartlardaki sorunlar tam gaz devam etmekte, Rx 6000 serisi ciddi sıkıntılı. Gerekirse daha güçsüz kart alın ama Nvidia alın. 6000 ve 7000 serisinden 4 tane kart kullandım 1 tane bile hatasız kart çıkmadı aralarından

6700xt kullandım ve 9060xt kullanıyorum. İkisinde de problem yaşamadım.

6000 serisinde bir nebze yaşama ihtimalin var ancak 7000 ve 9000 de güncel olarak sorun yok. 6000 de yaşasan bile muhtemelen eski sürücüler ile çözersin.

Amd kartlardaki sorunlar tam gaz devam etmekte, Rx 6000 serisi ciddi sıkıntılı. Gerekirse daha güçsüz kart alın ama Nvidia alın. 6000 ve 7000 serisinden 4 tane kart kullandım 1 tane bile hatasız kart çıkmadı aralarından
Psu problemli olabilir mi?6700xt 1yıl kullandım hiçbir sorunu yoktu.Aktif 9070xt kullanıyorum o da sorunsuz

Geri