Ryzen 5 3400G kullandım. RX 6600 kullandım. RX 6800 XT kullandım. Şimdi de RX 9070 XT kullanıyorum. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım.2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı?
amd her zaman nvidiadan ucuzdur hocam sıfırlarıda aynı2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
6000 serisinde bir nebze yaşama ihtimalin var ancak 7000 ve 9000 de güncel olarak sorun yok. 6000 de yaşasan bile muhtemelen eski sürücüler ile çözersin.2. El ekran kartı bakıyorum AMD kartları Nvidia’dan daha ucuz, AMD 6000 serisi kartlar daha mantıklı geliyor AMD Kartlarda yazılım veya herhangi bir sorun yaşayanlar varmı, alınır mı?
Psu problemli olabilir mi?6700xt 1yıl kullandım hiçbir sorunu yoktu.Aktif 9070xt kullanıyorum o da sorunsuzAmd kartlardaki sorunlar tam gaz devam etmekte, Rx 6000 serisi ciddi sıkıntılı. Gerekirse daha güçsüz kart alın ama Nvidia alın. 6000 ve 7000 serisinden 4 tane kart kullandım 1 tane bile hatasız kart çıkmadı aralarından