Bugün Kayseri'de ne kadar doktor varsa gideceğimIstersen doktora iz birakmayan tedavileri sorabilirsin. Doktor sunu demisti ben yapmiyorum ama su doktor su tedaviyi yapiyor ve bu sehirde tek o var. Doktorlar ayni hastane icindeydi.
Küçük delikler hocam Kanal gibi düşünün genelde 2 3 normal bende 4 5 taneDelik dediğiniz ne hocam ameliyat olmadan önce küçük küçük delikler mi vardı sizde anlamadım
Delik dediğiniz ne hocam ameliyat olmadan önce küçük küçük delikler mi vardı sizde anlamadım
hocam ilk başladığı noktadan genelde aşağı tarafa doğru kanal açılıyor ordanda akıntı yapıyor diğer bi deyişle hastalık yayılıyor . Ha bide reis ben ameliyat olmadım durgun diye 2 defa fenol oldum hala takılıyorum arkadaş biraz şanssız bu konuda çok hızlı gelişmiş
Konuştum özel hastene ile 35k dediler ücrete, diğer hastenelerde limber flep yani o Şimşek misali olanı dedi. Artık izide geçtim hacim farklı bile olacak sağ ile sol arasında. Ağır rezillik şu hayatta başıma gelen.Istersen doktora iz birakmayan tedavileri sorabilirsin. Doktor sunu demisti ben yapmiyorum ama su doktor su tedaviyi yapiyor ve bu sehirde tek o var. Doktorlar ayni hastane icindeydi.
hocam sen bi yinede fenol iste yapsınlar ben ısrarla aptırmıştım altı üstü 5dk acil müdahele yerinde lokal anestezi ile hallediyorlar direk istersen araştır ,düzelmezse bile süreyi uzatırKonuştum özel hastene ile 35k dediler ücrete, diğer hastenelerde limber flep yani o Şimşek misali olanı dedi. Artık izide geçtim hacim farklı bile olacak sağ ile sol arasında. Ağır rezillik şu hayatta başıma gelen.
Hocam geçti diyorlar 8 delik olmuş 8 Kanal yani üstelik istesemde yapmazlar gibi.hocam sen bi yinede fenol iste yapsınlar ben ısrarla aptırmıştım altı üstü 5dk acil müdahele yerinde lokal anestezi ile hallediyorlar direk istersen araştır ,düzelmezse bile süreyi uzatır
reis allah kurtarsın senin kestane çok yumuşakmış kafasını kurduğu yere tünel açmış tükürdüğümün keratini sen fazla bekletme yaz veya şimdi yapman fark etmiyorsa şimdiden olmaya çalışHocam geçti diyorlar 8 delik olmuş 8 Kanal yani üstelik istesemde yapmazlar gibi.
Şimdi geziyorum doktor doktor, devlet Hastanesi'ne ki resmi gördü bunun kadar deşmem dedi güldü ama ne sorduysam tersledi baya terso yaşlı bir adam işime karışma diyor şehir hastanesindeki ise direkt böyle yapcam diyor. Özel hastanede flep dedi 47k para çekti demedin asker arkadaşı oranın sahibi diye sağolsun 35k yaptı adam.reis allah kurtarsın senin kestane çok yumuşakmış kafasını kurduğu yere tünel açmış tükürdüğümün keratini sen fazla bekletme yaz veya şimdi yapman fark etmiyorsa şimdiden olmaya çalış
iletişimi rahat bi doktora yaptırt ameliyat sornası kontroller önemli iltihaplı olursa bide baya haşır neşir olursun doktorlaŞimdi geziyorum doktor doktor, devlet Hastanesi'ne ki resmi gördü bunun kadar deşmem dedi güldü ama ne sorduysam tersledi baya terso yaşlı bir adam işime karışma diyor şehir hastanesindeki ise direkt böyle yapcam diyor. Özel hastanede flep dedi 47k para çekti demedin asker arkadaşı oranın sahibi diye sağolsun 35k yaptı adam.
Şehir hastanesi doktoru Azeri bir hocaydı iyice ilgilendi 5 gün sonra ameliyat eğer durum kötü değilse primal kapama yapacak bende ısrar ederim baya ameliyat esnasında bu 5 gün okula gitmez yüz üstü yatarım eğer primal kapama olursa mükemmel olur hem tıp hem iyileşme dua edin hocam.iletişimi rahat bi doktora yaptırt ameliyat sornası kontroller önemli iltihaplı olursa bide baya haşır neşir olursun doktorla
hocam sizin durumunuzu bende yaşadım umarım o gerginliği üzerinizden atabilirsiniz ben o ameliyatları görünce sizin gibiydim . inşallah kurtulursunuzŞehir hastanesi doktoru Azeri bir hocaydı iyice ilgilendi 5 gün sonra ameliyat eğer durum kötü değilse primal kapama yapacak bende ısrar ederim baya ameliyat esnasında bu 5 gün okula gitmez yüz üstü yatarım eğer primal kapama olursa mükemmel olur hem tıp hem iyileşme dua edin hocam.
İnşallah bakalım hocam, sağolun.hocam sizin durumunuzu bende yaşadım umarım o gerginliği üzerinizden atabilirsiniz ben o ameliyatları görünce sizin gibiydim . inşallah kurtulursunuz