Bende şey dedim 6 TL ise 6mllik şişelerde gönderirlerde bu fiyat hatası herhaldeBu flaş ürünlerde bir sürü ürün böyle çok ucuza satılıyor neden acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O ml'si 0.1 kuruş olduğu anlamına geliyor.
Onun bir sınırı var adamın tüm stogunu alıp pazarda satma diyeAlıntıyı görüntüle
neden hep 2. sini iptal ediyor trendyol anlamadım
Yeni hesap aç onunla al knkAlıntıyı görüntüle
neden hep 2. sini iptal ediyor trendyol anlamadım
Muhtemelen öyle de bende siparişiniz hazırlanıyor diyor bu normal bir aşama mı yoksa sizde de böyle miadamlar en cok satilanlarda 1. siraya gelene kadar siparisleri kapatmayip sonradan iptal edecek bosa almayin sikayet edin hatta trendyola
İptal eder muhtemelen bende de diyor ama pek umudum yokMuhtemelen öyle de bende siparişiniz hazırlanıyor diyor bu normal bir aşama mı yoksa sizde de böyle mi
iyi yöntem valla.adamlar en cok satilanlarda 1. siraya gelene kadar siparisleri kapatmayip sonradan iptal edecek bosa almayin sikayet edin hatta trendyola
İptal ettiğinde mağaza puanı düşmüyor muadamlar en cok satilanlarda 1. siraya gelene kadar siparisleri kapatmayip sonradan iptal edecek bosa almayin sikayet edin hatta trendyola
Bende buneyAlıntıyı görüntüle
yan hesap açtık aldık bakalım 15 adet ne olduğunu bilmediğim bir şey aldık 14 tl diye