Arkadaşlar öncelikle selam. Pc toplamaktan pek anlamıyorum abdullah abinin de videolarını izliyorum yaptığı f/p sistemler aşırı ilgimi çekiyor aynı sisteme bakıyorum ama malum kurtlar sofrası aşırı hızlı bitiyor fiyatı çok yükselen var falan filan fazla uzatmadan ben kendim sistem dizmeye kalksam parçaların uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım birbirini darboğaz etmemesi için vs. ?
Arkadaşlar öncelikle selam. Pc toplamaktan pek anlamıyorum abdullah abinin de videolarını izliyorum yaptığı f/p sistemler aşırı ilgimi çekiyor aynı sisteme bakıyorum ama malum kurtlar sofrası aşırı hızlı bitiyor fiyatı çok yükselen var falan filan fazla uzatmadan ben kendim sistem dizmeye kalksam parçaların uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım birbirini darboğaz etmemesi için vs. ?
Araştırıcan reis. İnternette bi ton video var. Zaten çok yüksek fark koymazsan işlemci ve ekran kartına çok bi darboğaz olmaz.
Mesela örnek olarak 6600xt ile r5 3600 ü koydum. Forumları oku. Sonra da youtube gir. Ordan da kaynak çıkar. Zaten bir sürü Türkçe ya da ingilizce rehber var.
Nebi akgün izleyebilirsin. 2 tane videosunu koydum. Playlisti var zaten kasa toplama ile ilgili.
Ara sıra kitle bilinçlendirmek adına bilgisayar rehber videoları atıyorum. Bunlar parça rehberleri veya darboğaz gibi kavramlar şeklinde olabiliyor. Videoları kendime has bir stilde editleyerek eğlence ve bilgiyi aynı anda vermeye çalışıyorum. Bunu yaparken de en optimal anlatımı tutturmayı...
youtube.com
Bakabilirsin.
Aşağı yukarı böyle izleye izleye okuya okuya toplayacan reis.
Araştırıcan reis. İnternette bi ton video var. Zaten çok yüksek fark koymazsan işlemci ve ekran kartına çok bi darboğaz olmaz.
Mesela örnek olarak 6600xt ile r5 3600 ü koydum. Forumları oku. Sonra da youtube gir. Ordan da kaynak çıkar. Zaten bir sürü Türkçe ya da ingilizce rehber var.
anladım hocam sağolasın nasip olursa bu yaz yeni pc dizecem bütçe 35-45 arası yaza kadar yükseltebilirsem 50-60 olur şimdiden bakınıyorum öyle parçalara sistemlere
anladım hocam sağolasın nasip olursa bu yaz yeni pc dizecem bütçe 35-45 arası yaza kadar yükseltebilirsem 50-60 olur şimdiden bakınıyorum öyle parçalara sistemlere
(fikir olsun diye attım rami. Cl30 6000mhz ram alırsan daha iyi)
Burası 62k tutuyor. Az anakarttan kısarsın tam 60bin. Eğer böyle kaliteli bişey toplamak istiyosan indirim kovalican. Özellikle ekran kartı ve ram de, diğerleri çok pahalı değil. İndirimden de bi 6 7 k düşsen o 6 7 k ya da psu soğutucu, kasa alırsın. Bilgim olmadığından onları önermedim.
(fikir olsun diye attım rami. Cl30 6000mhz ram alırsan daha iyi)
Burası 62k tutuyor. Az anakarttan kısarsın tam 60bin. Eğer böyle kaliteli bişey toplamak istiyosan indirim kovalican. Özellikle ekran kartı ve ram de diğerleri çok pahalı değil. İndirimden de bi 6 7 k düşsen o 6 7 k ya da psu soğutucu, kasa alırsın. Bilgim olmadığından onları önermedim.
valla kralsın hocam teşekkürler önerilerin için. pc almayı kararlaştırırsam bunlara bakacam mutlaka o zmanki bütçeyi de göz önünde bulundurarak. Tekrar yazarım zaten buraya görürsün beni
valla kralsın hocam teşekkürler önerilerin için. pc almayı kararlaştırırsam bunlara bakacam mutlaka o zmanki bütçeyi de göz önünde bulundurarak. Tekrar yazarım zaten buraya görürsün beni